Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Men, Women & Children (2014) TÜRKÇE DUBLAJ 1080p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Jason Reitman

Senaryo: Jason Reitman , Erin Cressida Wilson , Chad Kultgen

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Dram

IMDB Puanı: 6.7

Vizyon Tarihi: 06 Eylül 2014 (Kanada)

Dil: İngilizce



[hakkinda]Bir grup liseli genç ve ebeveynin, interneti, bir çok farklı şekilde ve oldukça yoğun kullanmasının, onların ilişkilerini, iletişimlerini, kişisel imajlarını ve aşk yaşamlarını nasıl da etkilediği ve değiştirdiği üzerine bir çalışma..

Başrollerde sizlere de tanıdık gelebilecek isimler mevcut: Adam Sandler, Jennifer Garner, Emma Thompson, Ansel Elgort. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

denisilin : disconnect filmine çok ama çok benziyor kesinlikle geleneksel bir adam sandler filmi beklemeyin ben beğendim tavsiye ederim sanal alem kişisel ilişkiler aile ilişkileri ergenlerin durumu bir sürü şeye atıf var filmde... ama en nihayetinde diyor ki alt tarafı bir toz zerreciği kadarsın havan kime? insan ol!...
Htmakina : Filmin ne anlatmak istediği sonunda belli oluyor. Sürprizbozan: GösterÇocuklarımızı sıkarsak, serbest bırakırsak veya zorunda bırakırsak neler olabileceği gözler önüne serilmiş. Aynı zamanda ebeveynlerin monoton hayatlarından kaçma ve birbirine yabancılaşma çok güzel anlatılmış. Ebeveynler izleyebilir sadece. Çeviri için teşekkürler, iyi seyirler.
leopar1972 : Filim, şu anki dünya da olup bitenin ve devam etmekte olan bir hastalığa neşteri atmış. Filimdeki meseleler masaya yatırılmalı; bu meseleler ebeveyn ve eğitimciler tarafından irdelenmeli, ebeveynler tarafından oturulup orta bir yol bulunma konusunda irdelenmeli, irdelenecek çok konu var. Bana göre olup bitenler ancak bu kadar güzel verilebilirdi...Konular irdelenerken aşırı uçlar çok iyi verilmiş. Tavsiye ederim, izleyin.

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1178[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL