Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Prens (2014) The Prince TÜRKÇE DUBLAJ 1080p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Brian A Miller

Senaryo: Andre Fabrizio , Jeremy Passmore

Ülke: ABD, İngiltere

Tür: Aksiyon , Gerilim

IMDB Puanı: 4.6

Vizyon Tarihi: 03 Ekim 2014 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Mobile, Alabama, USA

Bütçe: $18,000,000



[hakkinda]Las Vegas polis departmanından emekli olmuş eski bir dedektif tam her şeyden elini ağını çekmişken sahalara geri dönmek zorunda kalır. Zira kızı kaçırılmıştır ve Paul bunu yapanların yanına bırakmayacaktır. Öte yandan görevdeyken edindiği düşmanlar, uzun zamandır pusuya yatmış, intikam için onun geri dönmesini bekliyorlardır...

Yönetmenliğini Brian A Miller'ın üstlendiği aksiyon filminin senaryosu Andre Fabrizio ve Jeremy Passmore ikilisine ait. Filmin kadrosunda ise John Cusack, 50 Cent, Jason Patric, Will Smith ve Gia Mantegna yer alıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

denisilin : kalitesi kadrosu kadar yok tv filmleri ayarında olmuş bildik tipik bir hikaye benzerlerini izlemişsinizdir hatta bu yorumun bile benzerini okumuşsunuzdurGülümseme
argon18 : Film bence tam anlamıyla felaket. Nerden başlasam bilemiyorum.
Sürprizbozan: Göster Ama sanırım en önemli olumsuzluk başrol oyuncusu Jason Patric kesinlikle role yakışmamış. O ne biçim silah tutma arkadaş.İlk defa eline almış gibi.Güya alemlerin pisikopat katili, mafyası vs.. Oyunculuk desen sıfır. Hatalı bir rol dağılımı var o kesin. Bruce onun rolünü oynasa daha inandırıcı olurmuş. Ve role daha otururdu sanırım.
Hele bu Jason Patric'in aksiyon sahnelerinde ki hali varki evlere şenlik. Dublör kullanılır tamam da, filmi izleyen adamın gözünede bu kadar bak biz dublör kullandık der gibi sokulmaz. Özellikle final sahnesindeki koridor dövüşünde Jason Patricin oynamadığı aşikar. O derece belliki bi ara ulan bu kim ki dövüşüyo dedirtiyor size.
Birde bu bina içinde koca koca güneş gözlüğü takıp pıtır pıtır öldürülen güvenlikçiler varki olmaz bu kadar da dedirtiyor. Bizim tarkan filmlerini geçmişler. Fazladan figürana gerek kalmadan kotarmak için 3 figüranla filmi bitirmişler. Aynı gözlüklü adam 5 kere falan öldü son çatışma sahnesinde.
Birde o adamları yan yana koyamadıklarından sanırım adamlar tek tek daldılar başrol adamımıza. yahu abicim adama güya pusu attınız bekliyonuz neden hep beraber değilde tek tek dalıyonuz. hepsi daha silah tutmayı bilmeyen güya profesyonel adamımız tarafından keklik gibi avlandı.
konu klişe eyvallah ama başrole başkasını koy. bruce abiyi bile koysan olur. o bile bu filmi belki bir derece daha izlenir kılar. her tarfta kurşunlar uçuşuyor güya.kurtlar vadisi misali ne duvarda ne arabada ne kenarda köşede bir tane mermi izi yok.
aman ne diyim en iyisi filmin tek güzel yanını söyliyim ve bitireyim; "Jessica Lowndes " O da iyi oyuncu falan olduğundan değil. Dedimya güzel yanı sadece.
Gokcehangunay : Gerçekten çok klişe bir aksiyon. Başrol oyunculuklarının kötü performansı da cabası.

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1169[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL