Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bay Turner (2014) Mr. Turner TÜRKÇE DUBLAJ 1080p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Mike Leigh

Senaryo: Mike Leigh

Ülke: İngiltere, Fransa, Almanya

Tür: Biyografi , Dram , Tarihi

IMDB Puanı: 6.9

Vizyon Tarihi: 30 Ocak 2015 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Wentworth Woodhouse, Wentworth, South Yorkshire, England, UK



[hakkinda]Mike Leigh’in prömiyerini Cannes’da yapan son filmi Mr. Turner, empresyonizm akımının öncülerinden dahi İngiliz ressam J.M.W. Turner’ın hikâyesini konu alıyor. Genellikle filmlerinde İngiliz orta-alt sınıfını politik ve sosyolojik yönlerden ele alan Leigh, bu kez bir sanatçının hayatını anlatmayı tercih ediyor. Eleştirmenlerce adı Oscar için geçmeye başlayan Mr. Turner, Cannes Film Festivali’nde film için iki yıl boyunca resim dersleri alan Timothy Spall’a en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandırmıştı. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

ideon : 19.yy İngiltere’sine alıp götüren görselliği ve Timothy Spall’ın mükemmel oyunculuğuyla dikkat çeken güzel bir sanat filmi.
Uzunluğunu gölgede bırakacak bir anlatıma sahip olamaması, tek olumsuz tarafı bana göre.
Turner rolü ile Avrupa Film ödüllerinde en iyi erkek oyuncu ödülünü alan Timothy Spall gerçekten unutulmaz bir karakter ortaya koymuş.Sürprizbozan: Göster Genizden çıkardığı hırıltı ve garip sesler de cabası.
pulpy : Eşsiz oyunculuklar,kusursuz görsel yönetim...kısaca 2,5 saatlik bir sinema ve sanat şöleni...tabi resim sanatına çok uzak olanlar ve sinema'yı sadece basit eğlence olarak görenler için birşey ifade etmesini beklemek büyük iyimserlik olur!
vassagoking : Öncelikle şunu söylemeliyim ki; bu filmin hiçbir dalda Oscar alamamış olması, Akademi denen yapının ne kadar düzenbaz olduğunun en büyük göstergesidir.

Sinema bir sanat dalıysa eğer, bu film de son dönemde ortaya çıkarılmış işler arasında açık ara sıyrılan bir sanat parçası.

Oyunculuklar ders niteleğinde. Filmin her karesi bir sanat tablosu gibi. 18. Yüzyıl İngiltere'sine bir yolculuk yapmak isteyen herkesi büyük bir coşkuyla kucaklayan müthiş bir dönem portresi karşılamakta izleyiciyi.

Kostümler muhteşem. Sanat yönetmeninin elinden öpmek lazım en ufak bir kaçak yok, gözden kaçmışlık yok.

Setler olağanüstü. Sinematografi en üst düzeyde. Müzikleri filmle tam bir bütünlük içinde.

Film hakkında söylenecek o kadar övgü var ki! Filmin uzun olmasına atıfta bulunanlara kulak asmayın. Bir iki buçuk saat daha olsa izlenirdi.

Sinemayı aksiyon, bilim-kurgu vs olarak görenler için değil bu film. Eğer sinema günlerini, sinema festivallerini takip etmeyi seven biriyseniz o zaman tam sizin için biçilmiş kaftan.

Mutlaka izleyin.

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1144[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL