Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Salak ile Avanak Geri Dönüyor (2014) Dumb and Dumber To TÜRKÇE DUBLAJ 1080p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Bobby Farrelly , Peter Farrelly

Senaryo: Sean Anders , John Morris , Peter Farrelly

Ülke: ABD

Tür: Komedi

IMDB Puanı: 5.7

Vizyon Tarihi: 14 Kasım 2014 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Çin Lehçesi

Çekim Yeri: Atlanta, Georgia, USA

Bütçe: $35,000,000 / Hasılat: $169,851,370

Nam-ı Diğer: Dumb and Dumber 2 | Dumb and Dumber To



[hakkinda]Gülünç maceraları ve akıl almaz düşünceleriyle izlediğimiz Lloyd Christmas ve Harry Dune yeni bir serüvenle karşımızda. İkili bu kez bir çocuğu aramaktadır. Aradıkları çocuk aslında ikisinden birinin çocuğudur ancak babasının hangisi olduğunu kesin olarak bilmemektedirler. Kahramanlarımızdan birisinin yaşadığı sağlık problemi çocuğu bulmak için yola koyulmalarına neden olur. Konulan böbrek hastalığı teşhisi nedeniyle çocuğu bulmaları gerekir. Çünkü böbreğini bağışlamasını isteyebilecekleri, doku uyumu olan tek kişi odur. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

maitreya : Dublajsız bulana kadar bayağı uğraştım. Zaten film +13 ve insanlar bu filme Jim Carrey izlemek için gidiyor neden dublaj yaparlar anlamıyorum.
Neyse. Sinema salonunda tek başımaydım ve tek kişi olduğum için filmi açmayacaklardı, ama koşa koşa geldiğimi gören sinema yetkilisi tamam girin dedi ve ancak öyle girebildim. Koca salonda tek başıma Dumb and Dumber 2 izledim ki bu gerçekten sinema endüstri için çok üzücü bir durum. İnsanların Recep İvedik denen zevzek zeka yoksunu filme gittiğini bilmek ve tek başıma Jim Carrey filmi izlemek.. Üzücü.

Gelelim filme. Tabi ki ilki süperdi ve biz şanslıydık ki Jim Carrey gibi adamların filmleriyle büyüdük. Belki yıllarca komedi filmi izleyip artık komedi unsurlarının hepsine alıştığımızdan belki de zorlama yapılmış gibi hissettiğimden olsa gerek ilkindeki zevki almadım bu filmde. Jim Carrey her zamanki gibi harikaydı ama sanki biraz zorlamaydı. Jeff Bridges de aynı şekilde. Komik sahneler vardı. Deli gibi gülmedim açıkçası. Gülümsedim birkaç sahnede, başka insanlar oynasaydı zerre kadar zevk almazdım orası ayrı. Jim Carrey ve Jeff Bridges dışındaki oyuncu kadrosu çok yetersizdi. Sonuçta ortalıkta gezen bir sürü oyuncu var, daha kaliteli oyuncular seçebilirlerdi.

Sinemada izlemeye değer mi? Vizyondaki filmlere bakacak olursak ve Recep İvedik beğenen insanların yaşadığı bir ülkede olduğumuzu da göz önünde bulundurursak tabi ki değer. Gerçi vizyona girdiği gün 1 kişi geliyorsa sinemaya, demek ki zaten izlemeye niyetli pek insan yok. Sırf Jim Carrey severler gidecek bence bu filme.
Haftasonu için sinemaya gitmek istiyorsanız tavsiye ederim.
kenny_c : Harry ve Lloyd'a bakınca aradan 20 yıl geçtiğine pek inanmıyorsunuz çünkü 20 yıl önce ne kadar salak ve avanaklarsa şimdi de aynen öyleler Sürprizbozan: GösterFakat Billy'e bakınca (tekerlikli sandalyedeki kör çocuk) yuh be gerçekten 20 yıl geçmiş diyorsunuz. O rol için bir başkasını oynatsalar kimsenin ruhu duymazdı ama aynı çocuğu oynatmaları bence çok hoş olmuş. Zavallı Billy ve kuşları, ne çektiler bu ikilidenGülümseme Bir sahneye yaklaşık 5 dakika falan durmaksızın güldüm, hangisi olduğunu birkaç arkadaş yorumlarında yazmış, nitekim onlar da en çok ona gülmüşler sanırım Kafa dağıtmak, stres atmak ve 20 yıl önceki filmi de çıktığı zamanda izlemiş olanlar için biraz da nostalji yapmak için biçilmiş kaftan bu film. Keyfini çıkarmaya bakın.
masruki : bazı espriler yada salaklıkları gerçekten çok komikti . Yılların kurtları hakkını vermiş filmin.

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1139[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL