Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: PESBOX Anatolia v3 oyuncu yardımı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Galatasaray'da Erman, Anıl gibi oyuncular var fakat Eray gibi oyuncular yok ne yapmam gerekiyor? İnternetten birkaç dosya buldum ancak KONAMI klasörüyle değiştirince bir faydası olmuyor. Keza futbolcu güçleri içinde aynısını yapıyorum onda da olmuyor.
Bu bir hata değil yapmadıkları için bulunmuyor extreme 13 çok daha iyi ve de yeni güncelleştirmeleri var çok daha fazlasını bulabilirsin pesbox'a göre.
v4 dü indir o daha iyi
o kadar uğraştım v3 için şimdi extreme geçemem v4 için güncelleme baştan mı yüklemem lazım yoksa kısayoldan hemen yapabilir miyim yükseltmeyi?
EXtreme 13 re-pack 3 indirip diğer güncellemeleri indirebilirsin
v3 kurduğunda bazı dosyaları ekliyor onları silip v4 hemen kurarsın mesela pesboxserver gibi zaten v4 te yeni yüz vs ekleme yapmışlar internettede mevcut zaten
Birde Virüs programı hata verip pbx.dll dosyasını silmiş. Anatolia'yı baştan mı kurmam lazım yoksa pbx.dll dosyasını bulabilir miyim?
pbx.dll dosyasını internetten indir . Sonra Antivirüs programını kapat . Oyunun kurulu olduğu yere at
Dışlanan dosya türlerine .dll yi ekle ayrıca facebooktan Erol Kopuz'dan iste eskiden pesboxtaydı bütün dosyalar var onda ondan iste.
çok sağol!

Bir sorum daha olacaktı. Anatolia v3 3.0.2 yi yükledim fix ile birlikte ve oyun çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Ne yapmalıyım?
Referans URL