Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Silver Falls (2013) - Gümüş Şelale - TÜRKÇE DUBLAJ - HDRip - Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Brett Donowho

Senaryo: Cam Cannon , Rachel Long , Brian Pittman

Ülke: ABD

Tür: Korku , Gerilim

IMDB Puanı:

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Salem, Oregon, USA

Bütçe: $2,500,000

Nam-ı Diğer: A Haunting At Silver Falls



[hakkinda]İkiz kızların çözülmemiş cinayetlerinden uyarlanan bu hikaye bizi açıklanamayan ölümler serisinin yaşandığı küçük bir kasaba olan Silver Falls’un kasvetli ve gölgeli dünyasına götürüyor. Kasabaya yeni gelen yetim bir genç olan Jordan öldürülmüş küçük bir kızın hayaletini görmeye başlayınca, şok edici gerçeği ortaya çıkarmak zorunda kalır… [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

erkep : Adalet isteyen, intikam pesindeki hayalet. Bu konu islene islene artik o kadar baydi ki beklentilerimiz yukseldi ve insan bu turde bir filmle karsilasinca en azindan farkli saglam bir senaryo, urpertici sahneler, merak uyandiran detaylar bekliyor. Ben sıkı bir korku filmi izleyicisi olarak bu filmde bunlarin hicbirini bulamadim. Etten kemikten sozde hayaletler, sıkıcı gidisat, anlamsiz sahneler, laf olsun diye aralara serpistirilmis kliseler... Cok sey soyleyecek gibi baslayip devaminda hicbir sey veremeyen bir film. Afisine kanip fazla bir sey beklemeyin. Ya da siz en iyisi (ozellikle korku-gerilim filmi duskunu iseniz) bu filmden uzak durun.
cevirimvar : Bildik gerilim filmi. Herşeyi bildik. Zaten oyuncular arasında Erick Avari'yi gördüyseniz ne izleyeceğinizi biliyorsunuz demektir. Korku öğeleri çok kalitesiz değildi en azından. Ama korkutacak seviyede de değildi. Öylesine izlemelik. Vakit öldürebilirsiniz. En azından en kameralı gerilim filmlerinden kat be kat iyidir. Tercümesinin yapılması kayıp olmaz. Tercüman arkadaşlara tavsiye ederim.

Gelelim incelemesine…

Yönetmen Brett Donowho. Seri bir şekilde korku filmleri çekiyor son zamanlarda. Herhalde paranın kokusunu almış. Meraklıları takip edebilirler. Erick Avari'yi az izliyorsunuz film boyunca. Aslında yüzlerce ıvır zıvır filmden sonra kendini çok geliştirdi. Oyunculuk seviyesi eskisine göre çok yukarıda. Ama yine de onun içinde yer alıp da izlenebilir özel bir filmi yok. Hint oyuncu için böyle gelmiş böyle gider. Sırp oyuncu Steve Bacic ise kendi çizgisinde devam ediyor. BU yıl bu filmin dışında She Made Them Do It ve Nearlyweds isimli iki romantik filmde daha yer alıyor. Hepsi de bir defalık izlenebilir. James C. Burns ise bu işleri artık bıraksın. Bu orta yaşlı tayfanın yanına her filmde çıtır tipler ekleniyor. Gelelim çıtırlara. James Cavlo bu yıl 3 adet korku filmiyle piyasaya adımını hattı. Hayırlısı olsun. Başroldeki Alix Elizabeth Gitter fena değil. Ciddi anlamda da çıkış arıyor. Ama umarım bunun gibi vasat filmlere takılıp kalmaz. Yeteneği var. Diğerleri de kariyer aramış ama bulamamış isimler.

Film izlenebilir seviyede. Ama bildik hikaye. Meraklılarına tavsiye ederim. Saygılarımla…
KiRa-X : Bu filmi; hala intikamcı hayalet sisteminin ölmemesini büyük sevinç ve gözyaşları ile seyrettim (?)
Hala bu türü korumaya çalışan ama bunda başarısız olan düşük bütçeli ve kalitesiz oyunculuklarla bir yaşam savaşı vermesi gerçekten gurur verici bir durum (?).
Özet olarak bu filmden önce seyrettiğim (tekrar ve tekrar) 3 Harfliler Marid'te ki efektlerin bile bu filmde daha iyi ve korkutucu olduğunu gördüm.
Kısaca : uzak dur ölümlü

Fragman



[hide]
[upto4]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=995[/upto4]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1124[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL