Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: sadecenotebook ??
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Bence mutlaka mağazası olan bir yerden almanız. Hani bunlar güvensiz demiyorum sizin site belki iyidir bilmiyorum aleyhine konuşmak istemem asla ama örneğin pcdepo sitesinde verilen siparişleri yerine getirememişti. Yoğunluktan dolar kuru değişmesi vs... Bu tip şeyler umarım ki olmaz derim. Ha mağazadan alabilirsiniz ucuz laptop hangi mağazadaysa oradan alır. Gelen giden vatan diyor reklam popülerisi çok yüksek ve çok mağazası var. Elbette iyi ama ucuz neredeyse oradan almak en mantıklısı. Ben zamanında media markt vatan ve gold a gittim notebook almak için. En ucuz gold dan olunca oradan almıştım. Dediğim gibi site güvenilirdir umarım. Telefon ile daha da iyi yardımcı olabilirler telefon üzerinden anlaşarak.
Ayrıca tavsiyem distrübütör garantili marka laptop almanız. Genelde bunlar asus,dell,acer oluyor daha da var tabi aklıma gelmiyor.
(27.11.2015 20:08)msevket Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bence mutlaka mağazası olan bir yerden almanız. Hani bunlar güvensiz demiyorum sizin site belki iyidir bilmiyorum aleyhine konuşmak istemem asla ama örneğin pcdepo sitesinde verilen siparişleri yerine getirememişti. Yoğunluktan dolar kuru değişmesi vs... Bu tip şeyler umarım ki olmaz derim. Ha mağazadan alabilirsiniz ucuz laptop hangi mağazadaysa oradan alır. Gelen giden vatan diyor reklam popülerisi çok yüksek ve çok mağazası var. Elbette iyi ama ucuz neredeyse oradan almak en mantıklısı. Ben zamanında media markt vatan ve gold a gittim notebook almak için. En ucuz gold dan olunca oradan almıştım. Dediğim gibi site güvenilirdir umarım. Telefon ile daha da iyi yardımcı olabilirler telefon üzerinden anlaşarak.
Ayrıca tavsiyem distrübütör garantili marka laptop almanız. Genelde bunlar asus,dell,acer oluyor daha da var tabi aklıma gelmiyor.

Experde olabilir ama geride kaldı o biraz.Katılıyorum bende.
Sayfalar: 1 2
Referans URL