Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: filmindiriyoruz.biz şifresi nedir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
dosyayı indire tıkladıktan sonra filmindiriyoruz biz kullanıcı adı ve şifresi ile kimlik doğrulama istiyor. bu siteye girdiğimda kapandık zamundaya taşındık yazıyor. NASIL İNDİRİCEZ BU FİLMLERİ ŞİMDİ? YÖNETİCİLER NEDİR BU DURUM? ÇÖZÜM NEDİR?
Filmindiriyoruz kapandı filmle artık buradan paylaşılacak.
Filmler burdan paylaşılacak artık usta ve part şeklinde paylaşılmıyor direk film iniyor playerinle izliyorsun ama yeni paylaşılan filmlerde eskilerde hala part ve şifre istiyor kolay gelsin.
(27.11.2015 14:49)erensasa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Filmler burdan paylaşılacak artık usta ve part şeklinde paylaşılmıyor direk film iniyor playerinle izliyorsun ama yeni paylaşılan filmlerde eskilerde hala part ve şifre istiyor kolay gelsin.

Merhaba eskiden filmindiriyoruz.biz in sunucusu vardı yani üyelerine son hız indirme fırsatı veriyordu ama bazı gerekçelerden dolayı sunucu kapandı upload yöntemine geçtik.Eski konuları da silmedik yavaş yavaş istekler öncelikli olmak üzere yeniliyoruz eğer kırık link bildirimi yaparsanız elimizden geldiğince yüklemeğe çalışırız.
Aga partlı dosyaları mı kırık link bildirimi yapalım anlamadım ayrıca adam banlanmış.
Hayır.Hatalı dosyaları yapın bu arada adamın banlanmasının belirli özel sebepleri var.
mesela geçen buraya yüklenen eski filmlerden birini indirdim parttan çıkarken sorun yaşadım o yüzden rapor ettim bazen böyle sıkıntılar da yaşanabiliyor
Referans URL