Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Terörist Avı (2014) Dying of the Light TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Paul Schrader

Senaryo: Paul Schrader

Ülke: Bahamalar

Tür: Dram , Gerilim

IMDB Puanı: 4.3

Vizyon Tarihi: 05 Aralık 2014 (ABD)

Dil: İngilizce, Romence, Arapça

Çekim Yeri: Bucharest, Romania

Bütçe: $5,000,000



[hakkinda]Başrolde Nicolas Cage ve Anton Yelchin2i izleyeceğimi film bir CIA ajanı olan Even Lake'in sırlarla örülü dünyasını perdeye taşıyacak. Film, polisiye soslu bir gerilim örneği olan film, izleyicileri soluksuz bir maceraya davet ediyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

gerappa : Bir adam her senaryoya atlarmı yaa ne burlursa oynuyor adam. Afişteki de 14 numaralı bakışı herhalde kendini iyice yerin dibine soktu.
nanoteknik : Arkadaşlar, durumun özeti burada. Hem de uzun yıllardır devameden bir süreç...
Ünlü oyuncunun finans danışmanı Samuel Levin’i işe aldığı 2001 yılından bu yana, kendisini 20 milyon dolar kadar dolandırdığı gerekçesiyle Levin’e dava açan Cage, haklı bulunsa da borçları ödemek zorunda bırakıldı. Dava sonucunda Levin’in milyon dolarlık usulsüzlüğe imza atarak kendi cebini doldurduğu sonucuna ulaşılırken, Cage’ni bu nedenden dolayı varlıklarını satıp ve yatırımlarını iptal etmek zorunda kaldığı belirlendi. Hazırlanan raporda Nicholas Cage’in 6 milyon dolar daha vergi borcu olduğu belirlenirken, Kaliforniya ve Las Vegas eyaletlerindeki evlerinin de haczedilerek, önümüzdeki ay açık artırma usulüyle satışa çıkarılacağı açıklandı.
İyi seyirler dilerim...
barrios : Hollywood yıldızı Nicolas Cage kendi filmini protesto ederek ilginç bir kampanya başlattı. Nicolas Cage sinema severlerden yönetmenliğini ve senaryosunu Paul Schrader'in üstlendiği “Dying of the Light” filminin izlenmemesini ve protesto edilmesini istedi. Ünlü Amerikalı aktör gerilim-dram türündeki bu filmin yapımcı şirketinin senaryodaki bazı bölümleri kendilerine danışmadan değiştirildiğini öne sürerek “Benim filmime gitmeyin” çağrısı yaptı.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=956[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1057[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
teşekkürler
Referans URL