Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Love, Rosie (2014) TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Christian Ditter

Senaryo: Juliette Towhidi , Cecelia Ahern

Ülke: Almanya, İngiltere

Tür: Komedi , Romantik

IMDB Puanı: 7.2

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Toronto, Ontario, Canada



[hakkinda]Rosie ve Alex 5 yaşından beri birbirlerinin en iyi dostu olmuştur; bu yüzden aralarında aşka ve sevgili olmaya dair hiçbir ihtimal olmamıştır. Ama ne zaman olay sevgili seçimlerine gelse, birbirlerinin en büyük düşmanı olmuşlardır. 18 yaşında yapılan bir seçim, kaçırılan bir fırsat ise hayatlarını bambaşka yönlere sürükler. Ama aralarındaki bağ, kilometrelerce mesafeye, akıp giden zamana yenilmez. Bu arada hayal kırıklıklarıyla sonuçlanan ilişkiler, evlilikler, boşanmalar da cabası… Birbirlerini yeniden bulduklarında ikinci bir şansları olacak mı yoksa her şey için çok mu geç kaldılar?

Cecelia Ahern'in "Where Rainbows End" adlı çok satan romanından uyarlanan filmin yönetmenliğini Christian Ditter üstlenirken, oyuncularda Sam Claflin ve Lily Collins başrolleri paylaşıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

ahonourman : Ortalama ,çerezlik bir romantik komedi.Çok fazla bir beklenti içinde olmadan izlenilebilir..Extra bir özelliği yok..
miaumathurman : Benzerlerinden çok da farklı olmasa da gerçekten eğlendiğim, üzüldüğüm, gülümsediğim bir filmdi. Benzerlerinden farklı olan en önemli yanı biraz hayatla iç içe olması, mükemmellikten çok gerçekçiliğe yer vermesiydi. Karakterler, herkesin bir noktada kendini bulabileceği olaylara giriyor. Özellikle o aşktan bağımsız sevgiyi güzel işlemişler. Romantik komedi severlere tavsiye edilir.
bodyguard17 : ''Bazen insan başına gelen en güzel şeyin burnunun dibinde olduğunu göremiyor.'' der susarım

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=953[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1054[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL