Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ayı Teddy 2 (2015) Ted 2 TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Seth MacFarlane

Senaryo: Seth MacFarlane , Alec Sulkin , Wellesley Wild

Ülke: ABD

Tür: Komedi

IMDB Puanı: 6.5

Vizyon Tarihi: 10 Temmuz 2015 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Bütçe: $68,000,000 / Hasılat: $81,257,500



[hakkinda]Kendi hayatını kuran Ted, artık sevgilisi Tammy-Lynn ile evli ve mutlu bir ayıcıktır. Harika bir seks hayatı olan Ted, baba olmak ister ve bunun için John'dan kendisi için sperm bağışçısı olmasını rica eder. Her şey yolunda gidiyor gibi görünürken, sperm bankasından gelen bir mektupla hayalleri yıkılır. Zira bu yöntemle bebek sahibi olması için öncelikle insan olduğunu kanıtlaması gerekmektedir! Ted şimdi ABD yasaları önünde diğer vatandaşlarla eşit haklara sahip olduğunu kanıtlamak için ruhu, duyguları olan bir insan olduğuna kanunları ikna etmelidir.

2012'de vizyona giren ve seyircileri gülmekten kırıp geçiren Ayı Teddy'nin devam filmi en az ilki kadar komik ve edepsiz. Yönetmenliğini ve Ayı Teddy seslendirmesini yine Seth MacFarlane'nin üstlendiği yapımın başrolü ilk filmde de olduğu gibi Mark Wahlberg. Canlı aksiyon ve CG-animasyonu birleştiren filmin senaryosunda MacFarlane'nin yanı sıra Alec Sulkin ve Wellesley Wild'ın imzası var. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

McMurphy : İlk film gerçekten çok eğlenceliydi. Beklentimi aşmayı fazlasıyla başarmıştı. İkinci bir Ted filminin çıkacak olması gerçekten harika. Bu film de epey eğlenceli olacaktır. Kadroya dahil olan yeni yüzler de öyle hafife alınacak cinsten değiller. Morgan Freeman efsanesi, Liam Neeson ve Mila Kunis güzelinin boşluğunu doldurabilecek mi bilmiyorum, Amanda Seyfried. Tabi ilk filmden adamım Mark Wahlberg'in de bu devam filminde bir kez daha dostu, hatta dostumuz Ayı Ted ile baş rolde oluşunu hatırlatmadan geçmek istemem, bu hataya düşmem. Eğer burada gösterime girerse annemi de alıp kesinlikle izlemeye gideceğim sinemaya.

Not: İlk filmi izlemeyenler mutlaka izlemeliler. Özellikle de orijinal sesleriyle izlerseniz seyir zevki, komedi dozu daha da artacaktır. Zaten her film orijinal diliyle izlenmeli.
seko7356 : Ted yapılma amacını yerine getiriyor yani yeterince kahkaha attırıyor. Amaç zaten belliyken filmi sanatsal anlamda uzun uzadıya değerlendirmek hata olur. Belki senaryo adına biraz daha yaratıcı olabilirlerdi Yoksa filmin başka bir eksisi yok. Devam filmlerinden yana genellikle umduğunu bulamayan biri olarak çok memnun kaldım.
steven amir : Ted ,sesi kapat sanki çoluğun çoçuğunla izlenecek çizgi film tadında etrafta Comicon tiplerinin dolaştığı bir film .Ama bildiğin Ted işte.Sınırları zorlamışlar.Çeviren arkadaşlar hiçbirşeyi kaçırmamışlar zaten.Ama ben fazlasıyla eğlendim.İki de iki. İyi olmuş.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=947[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1048[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL