Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Jack Ryan: Gölge Ajan (2014) Jack Ryan: Shadow Recruit TÜRKÇE DUBLAJ 1080p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Kenneth Branagh

Senaryo: Adam Cozad , David Koepp , Tom Clancy

Ülke: ABD, Rusya

Tür: Aksiyon , Gerilim

IMDB Puanı: 6.2

Vizyon Tarihi: 24 Ocak 2014 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Rusça

Çekim Yeri: London, England, UK

Bütçe: $60,000,000 / Hasılat: $135,511,030



[hakkinda]Jack Ryan, genç bir gizli CIA analisti olarak, terörist bir saldırı ile ABD ekonomisini çökermek isteyen Rus komplosunu ortaya çıkarır. - Gönderen: Sinigami [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

prehistoric : Bu kaçıncı Jack filmi, bana mı öyle geliyor yoksa Hollywood başka kahraman ismi bulamıyormu "jack the giant slayer", "Jack Reacher", "Kangaroo Jack", Samurai Jack", "Jack Hunter and the Lost Treasure of Ugarit", "Jack the Reaper",... vb gibi. Daha bir sürü Jack isimli fim var. Birileri Cüneyt diye isim olduğunu hatırlatsın yapımcılara Unutuldu gitti isim.
Trainspotting_13 : Aldığı puanı haketmyen bir fim bence. en fazla 5,5 almalı. konu klişe ve mantık hatası çok. izlenmez mi tabi ki izlenir. Aksiyon filmi kıtlığında izlenir.

Not: Keira' nın abartılı mimikleri aşırı itici. Dudakları çok güzelmiş gibi büküp durması da öyle. Güzel kadın ama bu mımıklerden vazgeçmesi gerekiyor.
kalimero : izlerken değilde film bittikten sonra sıkıldığım nadir yapımlardan bitince yeter artık gına geldi diyorsunuz ..hele o tipik Sürprizbozan: Gösteryemek masası,içeri sızma muhabbeti falan ultra-mega sıktı ..bu saçma sapan klişelere bile hakaret eden filme yazılacak çok şey var ama gerek yok ..

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1025[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL