Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Garmin OFRM Bulgaria 2015 Q3-Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://i.hizliresim.com/bYmVzG.jpg[/afis12345678]

[dosyaadı]Garmin OFRM Bulgaria 2015 Q3[/dosyaadı]

[hakkinda]Garmin GPS Bulgaristan "OFRM GEOTRADE" Gezinti haritası ülkedeki uzun mesafe yollar, kentsel alanlarda sokak ağına, off-road yolları, yürüyüş parkurları ve en çeşitli karakterin birçok ilginç nesneler üzerinde veri içeren karmaşık bir üründür. Bu kullanıcıların geniş bir yelpazede için tasarlanmış, ve amacı, sıradan sürücülerin ihtiyaçlarını karşılamak için olduğunu ve off-road meraklıları, aşırı bisikleti ve yürüyüş fanlar. Kart OFRM GEOTRADE ile godinata.Za en rahat ve verimli çalışma oluşturdu 4 kez güncellendi ve birkaç optimize varyantları iddia ettiği gibi harita, sürekli gelişim ve arıtma sürecinde:
OFRM GEOTRADE ŞEHİR kentsel ortamlarda GPS navigasyonu kullanın kullanıcılar hedefleniyor. Kart üç versiyonu mevcuttur: Kiril, Latin ve kombine sürümü maksimum performans için optimize edilmiştir.
Yolda ve ötesinde hem GPS navigasyonu kullanın meraklıları için tasarlanmış OFRM GEOTRADE TOPO e. TOPO seçenekleri yerleşik kart ürünleri ile çalışmak dahil veya menüden bırakılabilir 25 m konturları da kapalı yollar, nehirler, bitki örtüsü ve Sayısal Yükseklik Modeli (SYM) ek veri var, ve. Adı Hafif TOPO LT varyantları endeksi TOPO seçenekleri tamamlamak için yeterli hızda çalışabilen az işlemciye sahip cihazlar için tasarlanmıştır.[/hakkinda]

[boyut]344.84 MB[/boyut]

[dosyaid]8506[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Seyehat etmeden önce denenmeli.
Referans URL