Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: AusLogics BoostSpeed v8.0.1.0 Premium-Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://i.hizliresim.com/8QAa0Q.png[/afis12345678]
[afis12345678]http://i.hizliresim.com/a0mlJ5.png[/afis12345678]

[dosyaadı]AusLogics BoostSpeed v8.0.1.0 Premium[/dosyaadı]

[hakkinda]Auslogics BoostSpeed ​​e bilgisayarınızı daha hızlı, temiz ve sorunsuz çalışmak istiyorsanız ideal bir programdır. Bu yardımıyla optimizasyonu için kayıt ve blok rahatsız edici reklamları temizlemek için, Windows'un çeşitli seçenekleri belirlemek için Internet bağlantınızı hızlandırabilir.

Auslogics BoostSpeed ​​işletim sisteminin optimizasyonu ve birçok popüler uygulama için bir araçtır. Programın ana özellikleri şunlardır: hız için tarayıcıları Internet Explorer, Opera ve Firefox ayarı ince ayar internet ve yükleme sayfaları ivme bağlantı; Doktoru RAM; İşletim sistemi yedekleme aracı Kayıt ve vb ile başlayan programlar Windows'un görünümünü, editör ayarlama

AusLogics BoostSpeed ​​bilgisayarınızın hatasız, hızlı çalışmasını sağlayacaktır. Hızlı ve verimli bir şekilde optimum performans için ayarlarını yapabilirsiniz. Gömülü Sistem Danışmanı farklı testler kullanarak sistem ayarlarını kontrol ve öneriler verecektir.

Gerçek zamanlı BoostSpeed ​​bilgisayarınızın çalışmalarını takip ve optimize etmek için parametreleri tespit ederse mutlaka sizi bilgilendirmek.

Aracı sabit disk ve kayıt defteri temizleme imkanı destekler, hala sistem yapılandırmasına verilerini görüntüleyebilirsiniz.[/hakkinda]

[boyut]14.29 MB[/boyut]

[dosyaid]8505[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Hızlandırdığı açık bir biçimde belli oluyormu. Yani çok etkisi varmı ? Boyutu çok küçük etkisinin büyük olacağını pek sanmam.
İndir öyle bak bence direk etkisinin olmayacağını ortaya koyma..

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Referans URL