Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Benim Adım Sam (2001) I Am Sam TÜRKÇE DUBLAJ 1080p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Jessie Nelson

Senaryo: Kristine Johnson , Jessie Nelson

Ülke: ABD

Tür: Dram

IMDB Puanı: 7.6

Vizyon Tarihi: 12 Temmuz 2002 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Echo Park, Los Angeles, California, USA

Bütçe: $22,000,000 / Hasılat: $97,818,139



[hakkinda]Sam Dawson(Sean Pean), kızı ile mutlu bir şekilde yaşayan ve Beatles'a büyük hayranlık besleyen bir adamdır.Genç adamın zeka düzeyinin 7 yaşında bir çocuğunkine eş durumda olması onları çok fazla rahatsız etmez.Kızı 7 yaşına geldiğinde ise onun için asıl sorunlar başlar. Artık kızı ondan çok daha ileri bir düzeye gelmektedir ve Sam ona pek fazla yardım edememektedir. Hükümet görevlileri kızı Sam'in yanından alırlar.Sam kızını geri alabilmek için 'sevgi' kelimesinin anlamına fazlasıyla uzak avukat Rita Harrison'ı (Mıchelle Pfeiffer)kiralar.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

yacyber : Sırf ''Sean Penn'in'' o muhteşem oyunculuğu için izlenir. İnanılmaz oyunculuk ve duygu yüklü sahneleri olan bir eser.
Jack_Shephard : izleyin filmi.. ama dram dikkat edin.. mendil falan hepsini yaninizda saklayiniz..
fernazbey : Hem yönetmen hem de oyuncular için aksiyonu bol, cinsellik serpiştirilmiş, özel efektlerle bezenmiş filmler daha fazla tercih ediliyor, çünkü izleyiciyi bunlarla tatmin etmenin yolunu öğrendiler. Bütün dünyada, neredeyse size insanlığınızı unutturacak yapımlara maalesef imza atılıyor, insanı akıllı hayvan modelinde resmetmek büyük haz veriyor olmalı onlara.
Bu film ise başlı başına bir şaheser, bir başyapıt... Neden? Çünkü hikayesi insan! Hikayesi Sevgi! Hikayesi aile! Dünyevi lezzetlerin gelip geçiciliği karşısında insanın tatmin olamaması, ve ne olursa olsun Sevgi'ye, gönülden muhabbete ihtiyacının oluşu... İlk dakikasından itibaren sizi saran sımsıcak havasıyla, içinde efektler-aksiyon sahneleri-bilmem neler olmadan da memnun olabileceğinizi gösteriyor. Ve Asıl oğlana özendiriyor, keşke onun kadar saf-duru olabilseydim dedirtiyor. Ve filmi öyle bağlıyor ki sonunda, beklentisizce duyulan sevginin mücadele ortamında dahi kaybedilmeyeceğini ispat ediyor. Gerçekten harikaydı!
Müzikleri, kamera açılarının özenle tercih edilmesi, duygusal sahnelerin başarıyla hakkının verilmesi filmi acayip tatlandırmış.Sean Penn, Michelle Pfeiffer ve Dakota'ya bir şey söylemek de mümkün değil neredeyse. Hele otistik bir adamı canlandırmak.. 6 ay bunun için çalıştığını duyduğumda bu filmi izlemeye karar vermiştim zaten.
Özetle bu film herkes için "Harika bir Seçim!"

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=981[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL