Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı (2014) TÜRKÇE DUBLAJ 1080p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Seth MacFarlane

Senaryo: Seth MacFarlane , Alec Sulkin , Wellesley Wild

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Western

IMDB Puanı: 6.1

Vizyon Tarihi: 06 Haziran 2014 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Navajo, Çince

Çekim Yeri: Monument Valley, Utah, USA

Bütçe: $40,000,000 / Hasılat: $86,513,363



[hakkinda]Western türündeki filmde, ürkek bir çiftçi bir silahlı çatışmada sözünden dönünce kız arkadaşı (Seyfried) tarafından terk edilir. Fakat bir kanun kaçağının karısı (Charlize Theron) kendisine nasıl ateş edileceğini öğretince kahramanımız da kız arkadaşını geri kazanmak için bir şans elde eder. "Beyazperde" [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

ranonin : Arkadaşlar bu işte şaşırılacak veya kızacak birşey yok siz nasıl yahudileri sevmiyorsanız onlarda müslümanları sevmiyor.Aradaki tek fark onlar medyayı bin kat daha iyi kullanıyorlar. ABD'de birine müslümanım dediğinizde çoğu insan sizden çekinir hatta korkar. Düşünsenize adamlar televizyonda El Kaide, IŞİD gibi örgütleri görerek hatta yaşayarak büyümüşler. Sen gidip o adama İslam hoşgörü dinidir dersen güler.
sclader : Seth i severim ama olmamış Senaryo ve komedi anlayışın hep aynı Family guy Amerkan dad The Cleveland Show gibi.
Bence Sen arka plan adamısın Seth Seslendir,Senaryo yaz, yönet . Ama Oyuncu olma sen. Belki beceremediğin tek şey odur. Filmde ciddiyetsiz en çok sırıtan oyunculuk seninkiydi.

Bu arada filmin Adına " Batıda ölmenin binbir yolu" dense daha bir mantıklı olurdu
umutbaba : Normalde karşılaştırma yapmayı sevmem ama ister istemez bu filmi Yahşi Batıyla karşılaştırıyor insan.Düşününce tek bir kahkaha dahi atmadığım filmin dünya piyasasında geniş yer bulmasıda zoruma gidiyor.Bence bizim Yahşi Batımız çok daha iyi ve kaliteli bir komediydi.

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=976[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL