Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yükselen site düşüyor !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Dikkat edin zamunda yok olma yolunda.Paylaşım yerleri yapın.Arkadaşlarınıza önerin.ben 2 saattir tekim forumda.Bütün sınıfa önerdim %45 Oranı geldi.Sizde yapın.zamunda diye bir şey kalmıyacak !
Korkma dostum okul var diye kimse yok Açık Ağızlı Gülümseme coşuyordu burası.
bazıları chatte gözükmüyor 0 kişi yazıyor ama ana sayfada en alta 10 dan fazla kişi var ben çözemedim
Sanırsam okullarda sınavlar başladı ondan olabilir.
Vay be... Bi gereksiz rütbe bile alamamışım.Ben size ücretsiz mod olurum diyorum.Siz Gülümseme Umudumu kestiniz Gülümseme
Okul zamanı maalesef böyle dostum bi okul bitsin varya pöffGülümseme
üzgün ah kanka sen yyılın başlarında gelecektin her şey çok güzeldi artık çok az üzgün
Burası calismadan ziyade bur hobi yeri . Burasi sanal alem gercek yasam daha onemli . Herkesin isi okulu sınavları oluyor haliyle. Sinavlar vs bitsin haftasonlari felan girenler elbet olacaktir. Hem sitede az kisi online olabilir ama indirme oranlari normal .
Chatle kıyaslıyorsanız ben sınırlama getirdiğim için öyle gözüküyor 2 mesaja sahip olan üyeler chate girebiliyor yani siteye giren sayısında azalma yok sadece chate getirdiğim sınırlama ve okul sebebiyle sitede uzun vakit geçiren aktif üyeler aktif olamıyor ki buna da hak vermek lazım kimseden okulu bırak burda takıl diyemem dememde.
(18.11.2015 20:32)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Chatle kıyaslıyorsanız ben sınırlama getirdiğim için öyle gözüküyor 2 mesaja sahip olan üyeler chate girebiliyor yani siteye giren sayısında azalma yok sadece chate getirdiğim sınırlama ve okul sebebiyle sitede uzun vakit geçiren aktif üyeler aktif olamıyor ki buna da hak vermek lazım kimseden okulu bırak burda takıl diyemem dememde.

[Resim: tumblr_lkypehAz3G1qb2dx0o1_500.gif]
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL