Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Eva (2011) TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Kike Maíllo

Senaryo: Sergi Belbel , Cristina Clemente , Martí Roca

Ülke: İspanya

Tür: Dram , Fantastik , Bilim-Kurgu

IMDB Puanı: 6.7

Vizyon Tarihi: 07 Eylül 2011 (İtalya)

Dil: İspanyolca

Çekim Yeri: La Chaux-de-Fonds, Canton Neuchâtel, Switzerland



[hakkinda]Yıl 2041. Alex (Daniel Brühl) isimli meşhur bir sibernetik mühendisi, Santa Irene''de bulunan Robot Teknolojisi Fakültesi tarafından, çocuk robot projesininin başına geçmesi için çağrılır. Alex''in kardeşi David ve eşi Lana ise, Alex''in Santa Irene''den ayrılmasından sonra kendilerine bir yaşam kurmuş ve Eva isimli küçük kızları ile mutlu bir hayat sürmekte olan bir çifttir. Alex''in Eva ile tanışması ile aralarında özel bir bağ kurulur. Bakalım Alex ile ilginç bir kişiliğe sahip Eva''nın çıkacağı bu garip yolculuk nasıl bir sonla bitecek? [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

canary : Robotların geliştirilmesi ile uğraşan Alex eskiden yaşadığı ve ayrıldığı yerden bir iş teklifi alır.Yeni nesil bir robot çocuk yapılacaktır. Duygusal zeka yazılımı eksiktir ve Alex'in yapması istenmektedir. Bunun için normal bir çocuk seçilip duyguları aynen robota kopyalanacaktır. Alex, eski sevgilisininde kendisine yeni bir hayat kurduğu bu yerde duygularından sıyrılıp işinin üstesinden gelebilecek midir?
Daha ilginç bir hikaye bekliyordum. Beklediğim gibi değildi; durağan, yavan, dümdüz bir hikayeydi. Ne çok fantastik ne de dramı dramdı. "Ben Robot"ta bile daha duygusal anlarım olmuştu. Görsellik olarak bir kısım ufak efektler ve robot görüntüleri de olmasa hiçbir şey yok filmde diyebilirdim.
Oyunculuklar iyiydi ama Celda 211'den hatırladığım Juan oliver'e bir daha kimse bu gözlüğü taktırmaz inşallah, tanıyamayacaktım nerdeyse.
Lestat de Lioncourt : Film gerçekten güzeldi, özellikle eva isimli küçük kız karakterini izlerken merakımın artmasına sebep oldu. Yalnız bu robot ve duygusallık filmlerinin içinde Yapay Zeka (Artificial Intelligence) ayrı bir yere sahip.
shiyu : İlginç bir film bilimkurgu hem de ispanyadan. İzleyelim bakalım.

Eva.2011.SPANISH.DVDRip.XviD.AC3

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=890[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=957[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL