Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kırmızı Köpek - Red Dog (2011) TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Kriv Stenders

Senaryo: Daniel Taplitz

Ülke: Avustralya, ABD

Tür: Komedi , Dram , Aile , Romantik

IMDB Puanı: 7.5

Vizyon Tarihi: 01 Şubat 2011 (Almanya)

Dil: İngilizce, Lehçe

Çekim Yeri: Western Australia, Australia



[hakkinda]Kaybolan sahibini arayan bir köpeğin hikayesinin anlatıldığı Hachiko tarzında güzel bir yapım. Kamyon sürücüsü Thomas, mola vererek bir barda durur fakat karşılaşacağı manzara son derece ilginçtir. Oldukça akıllı ve sevilen bir köpek zor anlar yaşamaktadır ve herkes onunla ilgilenir. Red Dog isimli bu köpek insanları eğlendirirken yediklerinden dolayı kötü şeyler başına gelir. Red Dog isimli bu köpeğin hikayesini, bardaki insanlardan dinlemeye başlayacak olan Thomas da ona hayran kalacaktır. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Htmakina : Biraz Hachiko hayranlığı olan insanların kendi ülkerlerinde de böyle bir kahraman köpeğin olduğunu göstermeleri adına yapılmış basit bir filmdi bana göre.. Şimdi herkez veriyormuş eksileri.. Olsun bu benim fikrim.. Sarmadı beni.. Öyle 8,5 edecek bir film hiç değil bana göre..

İyi seyirler..
xorbitx : Neyaptınız arkadaşlar abarttınız 8,5 puanda neyin nesi Tamam ailecek izlenebilecek bir film güzel hoş ve fanatik hayvan severler için biçilmiş kaftan onların gözünden izleyecek olursak evet 8,5 puan eder ama normal bir sinema severin gözünde 6 puanı ancak alır .Ne yani bu şimdi Titanic ile denk bir filmmi ? Filmin bir çok yerinde sıkıldım az kalsın yarıda kesecektim. Yani öyle mükemmel veya müthiş bir film değil puanıda zaten abartılı .
owen1905 : Filmin gösterime girdiği tarih 1 seneye yaklaştı. IMDB de çok yüksek puan alan bir film. Neyseki sonunda alt yazısı çıktı. Emeğine sağlık beregost.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=885[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=952[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL