Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: İri Kıyım (2011) Goon TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Michael Dowse

Senaryo: Jay Baruchel , Evan Goldberg , Adam Frattasio

Ülke: ABD, Kanada

Tür: Komedi , Spor

IMDB Puanı: 6.8

Vizyon Tarihi: 10 Eylül 2011 (Kanada)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Manitoba, Canada



[hakkinda]Ailesince serseri olarak anılan bir fedainin yarı profesyonel hokey takımındaki yaşadıkları. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

kenny_c : Müzikler iyi, senaryo eğlenceli, oyuncular yetenekli..ben iyi vakit geçirdim izlerken..normalde amerikan futbolu, beyzbol ve buz hokeyinin pek bizim sporsever izleyicilerimize hitap eden sporlar olmadığını düşünmüşümdür. Hiçbirinin kuralları hakkında da bilgim yok pek. Ancak adamlar her biri hakkında öyle filmler yapıyorlar ki ister istemez insanda merak uyandırıyorlar. Örneğin bu film buz hokeyindeki "kavga" tanımına karşı bir merak uyandırdı bende ve araştırma gereği duydum. ABD dışındaki buz hokeyi liglerinde kavgaya tolerans tanınmıyor ve ağır cezalar veriliyor ancak ABD bunu bir "gösteri malzemesi" olarak gördüğünden son derece müsamahalı bir düzenleme mevcut. Yazılı kurallar olmasa da kavganın teamül haline gelmiş kuralları var. Mesela bunlardan biri " Hakem iki oyuncuda ayaktayken ve kavga devam ederken kavgaya müdahale etme yetkisine sahip değildir. Oyunculardan biri yere düştüğünde hakemin düdüğüyle kavga sona erer" Enteresan bir spor vesselam.
Bu kavga meselesi hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek isteyen olursa aşağıdaki linke göz atabilir. İlginç bilgiler var.

http://www.icesports.metu.edu.tr/ak_mart09.htm
CruSuS : Pek izleyiciler tarafından ilgi görmese de mükemmel ders veren filmlerin başlarında geliyor diyebilirim kendi adıma.Başlarda biraz sıkıcı olsa da ilerledikçe beklenmedik olayların olduğu insanı gülümseten ve eğlendiren bir filmdi.Gerçek bir hikayeden alınmış oluşu, filmin müzikleri , Seann William Scott'ın performansını beğendim.Hiç mi eksisi yok diyecek olursanız.Klişeleri içinde barındırması ve fazla argo ve küfür olmasını eksileri içinde sayabiliriz.

'Eğer Kanımın Akmasına İhtiyaç Varsa , O Zaman Takımım İçin Kanımı Akıtırım.'
Lestat de Lioncourt : Hockeyi sevmeye başladım Hüzünlendim, güldüm ve fedakarlığın anlamını hissettim.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=884[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=951[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL