Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yemen'de Somon Avı (2011) Salmon Fishing in the Yemen TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Lasse Hallström

Senaryo: Simon Beaufoy , Paul Torday

Ülke: İngiltere

Tür: Komedi , Dram , Romantik

IMDB Puanı: 6.8

Vizyon Tarihi: 10 Eylül 2011 (Kanada)

Dil: İngilizce, Arapça, Çince

Çekim Yeri: Ouarzazate, Ouarzazate Province, Morocco



[hakkinda]Fred jones balıklar üzerine uzman bir bilim adamıdır. Bir yemen Şeyhinin Yemen'de somon yetiştirmek üzerine gelen inanılmaz teklifini çürütmek için elinden geleni yapar, lakin diplomatik sebeplerle kendini projenin içinde bulur, bu aslında mutsuz olduğu tek düze hayatını da sorgulamasına fırsat verecektir... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

kaanozan : altın kürede farklı dallarda yarışacak kadar başarılı bir değildi. oyunculuklar fena değildi ama her şey de oyunculuk değildir. beğenerek izlediğim bir yapım olmadı.
cevirimvar : Yemen'de Somon Avı güzel konusu ve hoş esprilerine rağmen ancak bir defa o da öylesine izlenilecek bir filmden öteye geçmiyor. Romantizm tarzı beni pek çekmedi açıkçası. İngiliz usulü tavırlar ve Arap eklemesi de çekici değil. Ancak oyunculukların başarılı olması filmi kotarıyor. Bir defa izleyip içiniz rahat unutabilirsiniz. İyi seyirler.

Gelelim incelemesine…

Yönetmen Lasse Hallström vasat bir senaryoyu adam etmeye çalışmış sadece. Başarılı yönetmen son yıllarda başarılı bir yapım ortaya koyamadı. Hypnotisören hem lokaldi hem de vasat. Safe Haven gözde oyuncularıyla gişeye yürümüş olsa bile pek başarılı değildi. Bu filmin başarılı ismi kesinlikle Emily Blunt. Daha kendisine ait bir rol üstlenmiş ve hakkından da gelmiş. Ne yazık ki ben onun tarzını ve oynadığı filmleri beğenmemeye devam ediyorum. Sıradaki filmi Tom Cruise ile başrolü paylaştığı Edge of Tomorrow ve oldukça vasat bir film olacağını şimdiden iddia edebilirim. Sonrasında Into the Woods ile sahnede olacak ama bu da tarzım değil. Ewan McGregor ise bu filmde vasat bir görüntüde. Ben başarısız buldum bu defa. Sıradaki filmi August: Osage County pek ilgi çekici bir yapım değil. Bu ekibe destek veren Kristin Scott Thomas büyük keyifle izlettiriyor kendini. Geçtiğimiz yıl yer aldığı Dans le maison bazı izleyici kitlesi tarafından beğenildi.

Bu filmi de bir defalık izlemeye değer. Fazlasına gerek yok. Saygılarımla…
CATBALCA : Beklentimin üzerinde çok keyifli bir filmdi. Tavsiye ederim...

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=883[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=950[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL