Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Karanlıkta Kalanlar (2011) In Darkness TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Agnieszka Holland

Senaryo: Robert Marshall , David F. Shamoon

Ülke: Polonya, Almanya, Kanada

Tür: Dram , Savaş

IMDB Puanı: 7.3

Vizyon Tarihi: 02 Eylül 2011 (ABD)

Dil: Lehçe, Ukrainian, Yiddish, Almanca

Çekim Yeri: Berlin, Germany



[hakkinda]Polonya’da, kimsenin kimseye güvenmediği, fakirlerin kendilerinden daha fakirlerden çaldığı Nazi işgali altındaki Lvov’da lağım işçiliği ve küçük çapta hırsızlık yapan Leopold Socha’nın hikâyesini anlatıyor. Lağımda, aralarında iki küçük çocuğun da olduğu bir grup Yahudiyle karşılaşan Leopold, onları bir ücret karşılığında saklamayı kabul eder. Basit bir iş anlaşması olarak başlayan olaylar, hepsinin 14 aylık yoğun tehlike döneminde kesin olan ölümlerini atlatma çabalarından dolayı beklenmedik bir hal alır. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

murodo : Toplamda 60 milyondan fazla insanın hayatını kaybettiği bir savaşta üstelik kayıpların 6 milyonunu yakılarak ortadan kaldırılmış Yahudi toplumu oluşturyorsa bu tür filmlerin ve emsallerinin yapılması normal... Sonuçta ortada işlenmiş büyük bir insanlık suçu var. Kimin kurban gittiğinin bir önemi var mı... Yine mi Yahudiler deyip meseleyi ucuzlaştırıp değersizleştirmek çok büyük insafsızlık bana göre... Nedense son yıllarda toplum olarak bu şekilde düşünmeyi adet haline getirdik. Aman dikkat diyorum. Bazı insanlık değerleri var ki törpülenirse o toplum bir daha iflah olmaz... Hızla çözülüyoruz az biraz farkında olalım..
thecroww : [b] Öncelikle şunu söylemek istiyorum.Siteye bu filme yorum yapmak için kaydoldum.Görüyorum ki faşizmden hala kendini kurtaramamış insanlar var.İnsan olmanın tanımını keşke herkes anlayabilse.Bugün cinayet işleyen insanların suçunu 60-70 sene ölmüş insanlara mal edemezsiniz.Unutmayın ki kötü olan insanlardır; ırklar,ten renkleri ya da kimlikler değil.
Filme gelecek olursak; konusunu bu kadar sağlam işleyen bir film izlememiştim son zamanlarda. Filmin süresi 2 saat 15 dk olmasına rağmen adeta nefes almadan izledim diyebilirim.Duygulandığım çok sahne oldu. Başroldeki Socha karakterinin filmin başındaki ve sonundaki değişimi çok çarpıcı.Ve son olarak film genel olarak çok sağlam bir mesaj üzerine yazılmış.
Kesinlikle izlemeden ölmeyin.
murodo : Adamları fırınlarda yakmışlar. Çıkan insan yağını da sabun yapmakta kullanmışlar... Neyi nasıl savunduğumuzun farkındamıyız? Vahşeti yapmak ile buna göz yummak arasında ince bir çizgi vardır. O çizgi insanı insanlıktan çıkarır. Hatta her ikisi de aynı kefeye koyulabilir. Şu an kötü şeyler yapıyor olmaları geçmişse soykırıma uğradıkları gerceğini göz ardı etmemizi mi gerektiyor? Yahudi olabilir ama önce insandır... Fırınlarda 12 yaş altında 1.5 milyon masum çocuk ve bir o kadar kadının yakıldığını akıldan çıkarmayalım.

Filme gelince beğendim. Gerçek bir hadise beyaz perdeye aktarılmış. Zaten Oscar adayları arasındaydı... Gerçekten yaşanmış hikayeler eli yüzü düzgün bir şekilde beyaz perdeye aktarıldığı sürece benim ilgimi ve takdirimi toplamıştır hep... Zaman kaybı değil kesinlikle. Hatta bu ödüllü filmi çok başarılı bulduğumu da belirteyim...

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=882[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=949[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL