Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Uykusuz - Insomnia (2002) BRRip XviD - Türkçe Dublaj Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Christopher Nolan

Senaryo: Hillary Seitz , Nikolaj Frobenius , Erik Skjoldbjærg

Ülke: ABD, Kanada

Tür: Gizem , Gerilim

IMDB Puanı: 7.2

Vizyon Tarihi: 25 Ekim 2002 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Alaska, USA

Bütçe: $46,000,000 / Hasılat: $113,714,830



[hakkinda]Erik Skjoldbjærg'in yönettiği 1997 Norveç yapımı aynı adlı filmin yeniden çevrimi olan "Insomnia", ülkemizde de vizyona giren ve zamanın geriye doğru aktığı anlatım yapısıyla oldukça ilgi çeken "Akıl Defteri (Memento)" ve 1. AFM Bağımsız Film Festivali'nde izlediğimiz ilk filmi "Takip (Following)" ile tanıdığımız Christopher Nolan'ın ilk büyük bütçeli Hollywood yapımı.

17 yaşındaki genç bir kızın ölümü üzerine veteran polis Will Dormer, ortağı Hap Eckhart ile birlikte Alaska'da küçük bir kasaba olan Nightmute'a gönderilir. Burada yerel bir polis memuru olan Ellie Burr'un yardımlarıyla, olayı soruşturmaya başlarlar. En büyük şüpheli yazar Walter Finch'tir; ancak Finch'i tutuklamak için yeterli delil yoktur. Katile bir tuzak kuran ve onu bu tuzağa düşüren Dormer, katilin peşine düşer; ancak katil yerine kazara ortağı Hap'i vurur. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

mantunic : christopher nolan'ın bence en kötü filmi. ama yanlış anlamayın iyi filmdir, adamın standartları yüksek sadeceGülümseme
Lostprophet : kesinlikle klasik suç, dram, polisiye filmlerinden değil. güzel bir kurgu ve güzel oyunculuklarla (ki Al Pacino gerçekten çok iyiydi bence) başarılı bir yapım olduğunu söyleyebilirim. Nolan'ın izleyiciye aktarmak istediği duyguları oyuncular sayesinde yeterince aktardığını düşünüyorum.

Sürprizbozan: Göster katili pusuya düşürmeye çalıştıkları sisli sahne ve kıyıda tomrukların üzerindeki kovalama sahnesi çok güzeldi. ayrıca sonunun da ironik ( doğru kelime olmayabilir) olduğunu düşünüyorum. onca uykusuzluğun ardından ebedi uykuya(!) dalması.

Nolan yine güzel bir iş çıkarmış diyebilirim. sıkılmadan izleyebileceğiniz güzel bir film.
Rhodium : Uzun suredir iyi oyuncularla iyi bir senaryo ile film izleyemiyordum. filmin manzaralari muthis. Bu film zaman kaybi olmayanlardan.

Fragman




[hide2]
[fichi2]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=938[/fichi2]
[upto2]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=870[/upto2]
[/hide2]


[hizliyazi][/hizliyazi]
Paylaşım için çok sağ olun...
Referans URL