Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Talihin Böylesi - As Luck Would Have It TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Álex de la Iglesia

Senaryo: Randy Feldman , Álex de la Iglesia

Ülke: İspanya, Fransa, ABD

Tür: Dram

IMDB Puanı: 6.1

Vizyon Tarihi: 30 Kasım 2011 (İspanya)

Dil: İspanyolca

Çekim Yeri: Cartagena, Murcia, Spain

Nam-ı Diğer: As Luck Would Have It | The Spark of Life



[hakkinda]Bir zamanlar ümit vaat eden bir halkla ilişkiler uzmanı olan Roberto (José Mota) şimdi işsizdir Başvurduğu her ajans tarafından geri çevrilir İçine düştüğü ekonomik darbozağı, çok sevdiği karısı Luisa’dan (Salma Hayek) saklamaya çalışmaktadır Bir akşam geçirdiği araba kazası her şey değiştirir Acil servis kurtarma personeli, itfaiyeciler ve sağlık görevlileri onu nasıl kurtaracakları konusunda anlaşamamaktadırlar Başına gelen kaza medyanın dikkatini çeker Roberto’nun ölüm kalım savaşı, ailesine büyük para kazandıracak gibi görünmektedir. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

dedektifnick : filmi izledim ve hemen sıcağı sıcağına bir şeyler yazayım: dün de tesadüfen aynı yönetmenin "tha last cirques" filmini izlemiştim. başka filmi var mı derken bunu gördüm. altyazısı da bugün tesadüfen denk geldi. çevirmene teşekkürler öncelikle.
yönetmenin 2 filmini izlediğim için hakkında küçük de olsa izlenimler edindim. italyan gerçekçiliğine alaycı bir yaklaşımı var yönetmenin. ciddi meseleri ele alırken kırılma noktası olarak "gülme "yi hedef alıyor. gerçekler acıtıyor ama bir o kadar da alay ederek onunla dalganızı geçebilirsiniz.
film işsiz bir adamın, inşaat halindeki bir müzeye düşerek yaralanmasını anlatıyor. adam tüm film boyunca başına inşaat demiri saplı halde bekliyor. bu sırada kapitalizmin çarkı daha hızı iliyor ve adam üzerinden (kendisi de buna isteyerek dahil oluyor) prim yapılmaya başlanıyor.
politik oyunlar-para-tv ve en önemlisi aşkı görüyorsunuz.
roberto'yu oynayan adam ve salma hayek güzel oynuyor. hikaye çok güzel.. adamın etrafındaki insanların aptallıkları biraz sinir bozuyor.. mutlaka izlenmesi gereken bir film. daha fazla detaya girip sürprizleri kaçırtmayalaım.. .
10/8
kuski : İspanya sinemsından yine farklı ve güzel bir film karşımızda...Oldukça yaratıcı ve akıcı bir senaryo olmuş.izlemenizi tafsiye ederim.Filmi izlerseniz eğer tüm bu olanlar talih mi? yoksa talihsizlik mi?Bu sorunun cevabını yargılıyacaksınız kafanızda...
rukanemez : Gerçekten akıcı bir film...aynı zamanda duygusal...tavsiye ederim.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=856[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=925[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL