Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ruhlar Oteli (2011) The Innkeepers TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Ti West

Senaryo: Ti West

Ülke: ABD

Tür: Korku , Gerilim

IMDB Puanı: 5.5

Vizyon Tarihi: 12 Mart 2011 (ABD)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Connecticut, USA

Bütçe: $750,000



[hakkinda]Senaristliğini ve yönetmenliğini Ti West’in üstlendiği, başrollerini Sara Paxton, Pat Healy ve Kelly McGillis’in paylaştığı The Innkeepers korku/gerilim türünde bir yapım. Filmde artık kapılarını müşterilerine kapatmak üzere olan eski bir otelde çalışan iki otel görevlisinin bu otelde daha önce kendini asarak öldüren bir kadının hayaletini bulmaya kalkışmaları ve bunun sonucunda başlarına gelen olaylar konu ediliyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Serkan Aydemir : hiçbir şey anlamadım harbi hiçbir şey anlamadım o_O abi bu ne ya 2011 de böyle bir film şaka gibi ama hiç komik değil.
Çevirici Hortlak : İzlenebilir ama çok da gerekli değil. Gerilim ögeleri biraz yetersiz kalmış. Gerisi klasik şeyler kapanan kapılar, hayaletler falan.

Filmin sonunu da muallakta bırakmışlar ki ben filmlerin sonlarında soru işaretlerini sevmem. Keşke onları da açıklığa kavuştursalarmış. Tek artısı bilindik korku ögelerini kullanmasına rağmen bu filmi basitleştirmemiş, yönetmen neyi nerede kullanacağını bilmiş ama dediğim gibi yetersiz kullanmış.

Çooook boş zamanınız varsa izleyin.
canary : Filmde korku ve gerilim namına bir şey yok ama anlaşılmaz bir gizem var. İzleyip bitirdikten sonra "bunda çözmem gereken bir şey var o yüzden filmi anlayamadım" diye düşündüm. Bizi germeye çalıştığı noktalarda, duvarlarda ve odalarda hikayeye katkı sağlayacak şeyler aradım, bazı yerleri tekrar tekrar geçtim. Bulamadım ancak kesin bir alt hikaye var bunda.
Benim kadar düşünmeye gerek var mı? bu film için; gene bence gerek yok. Ama şaşırıp izleyiverir, bişi bulur yada duyarsanız haber edin.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=846[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=915[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL