Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: İntikam Gecesi (2011) X TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Jon Hewitt

Senaryo: Belinda McClory , Jon Hewitt

Ülke: Avustralya

Tür: Suç , Dram , Gerilim

IMDB Puanı: 5.6

Vizyon Tarihi: 30 Ağustos 2011 (ABD)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Kings Cross, Sydney, New South Wales, Australia

Nam-ı Diğer: X: Night of Vengeance



[hakkinda]X’ Avustralya’lı yönetmen Jon Hewitt tarafından yönetilen erotizm soslu bir gerilim filmi. Holly Rowe artık emekli olmak isteyen bir hayat kadınıdır. Son bir iş teklifiyle karşılaşan Rowe tesadüf eseri genç bir kaçak olan Shay Ryan ile tanışır. Birlikte buluşma yerine giden iki kadını hayatlarını sonsuza kadar değiştirecek, tuzaklarla dolu bir gece beklemektedir. Dünyanın en eski mesleği olan fahişeliğe dramatik ve gerilim yüklü farklı bir bakış açısı getiren bir yapım. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

kenny_c : Filmin tek kayda değer yanı Hanna Mangan Lawrence isimli güzellikle tanışmaktı. Onun dışında oturup sonuna kadar izlemenizi sağlayacak bir şey yok filmde. Kız gerçekten güzel ve yetenekli.Çok yakında Amerikan sinemasının sükseli yapımlarında göreceğimizden eminim.
cevirimvar : GENEL YORUMUM:
Her şeyden önce dramatik ve gerçekçi buldum. Ama gerilmiş sahneler arada canınızı sıkabilir. Yine de etkileyici kısımları ve aralarda yükselen gerilimi ile sizi filmde tutuyor. Ciddi çıplaklık barındırdığını ilave edeyim. Çocuklarımızı uzak tutalım. Onun dışında filmin senaryosu hiçbir ilginçlik içermiyor. Zaten tahmin ettiğiniz şeyler oluyor ve tahmin ettiğiniz gibi bitiyor. Yine de sokaktaki hayatın vahşi yanına bir tür dramatik bakış içeriyor. Sokağın kodlarından bazılarına değinilmiş.

YÖNETMENE BAKIŞ:
Pek tanınan bir isim olmayan Jon Hewitt maalesef ki kötü çekimlerle filmi kurban etmiş. Kamera açıları ve sahne sıraları izleme keyfinizi kaçırıyor.

FİLMİN STARLARI VE ( SIRADAKİ FİLMLERİ ):
• Hanna Mangan Lawrence güzelliğiyle filmin yıldızı ama oyunculuğuyla bir puan geride. Yine de izleme keyfini o yaratıyor. Acemiliği oynadığı role artı katıyor. (Thirst)
• Viva Bianca filmi sürükleyen isim. Ama oyunculuğu çok ileri seviyede değil. Cesur sahneler ve repliklerle sizi filmin içinde tutuyor. (Scorned)

FİLMİN DERECESİ:
İZLESENİZ DE OLUR İZLEMESENİZ DE.
by_yeti : Viva Bianca'yı Spartacüs filmindeki performansıya görebilmeyi umut ediyorum.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=841[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=910[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL