Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Son Samuray - The Last Samurai (2003) BRRip XviD - Türkçe Dublaj Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Edward Zwick

Senaryo: John Logan , Edward Zwick , Marshall Herskovitz

Ülke: ABD, Yeni Zellanda, Japonya

Tür: Aksiyon , Dram , Tarihi , Savaş

IMDB Puanı: 7.7

Vizyon Tarihi: 06 Şubat 2004 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Japonca

Çekim Yeri: Santa Clarita, California, USA

Bütçe: $140,000,000 / Hasılat: $456,758,981

Nam-ı Diğer: Last Samurai | Samurai | The Last Samurai: Bushidou



[hakkinda][b:57430b51ce]Bir sivil savaş gazisi olan yüzbaşı Woodrow Algren, 1870'lerin sonunda Winchester silahlarının sözcüsü sıfatıyla Japonya'yı ziyaret eder.
Amacı; İmparator Meiji'nin askerlerini eğitmek ve silahlarının tanıtımını yapmaktır.

Meiji'nin silahlarla donatılmış ordusu kalan son samurayları yok etmek için hazırlıklarını yaparken yüzbaşı Algren bir çatışma sırasında sakatlanır ve samuraylara esir düşer.

Algren esir düştükten sonra samurayların lideri Katsumoto'dan onur ve savaş konusunda çok şey öğrenir ve iki taraf arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.[/b:57430b51ce] [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

chernoby : Ne ses getirmişti bu film hala dün gibi hatırlıyorum vizyona girdiği zamanı. Çok konuşuldu çok yazılıp çizildi ama hepside olumlu ve yerinde eleştiriler oldu benimde gözde filmlerinden biri haline geldi. Gurur onur ve sadakatin işlendiği harika bir samuray filmi vakit kaybetmemek izlemek gerek.
weryansin : Film gibi film.izlenir.
Kadraj : Çağın gerisinde kaldığı için batılılaşma kararı alan japon devleti geri kafalı samuraylardan kurtulma telaşındadır. Amerikalı bir paralı asker tutarak modern silahlarla samurayları ve onların savunduğu yeni çağda ayak bağı olan milli değerlerini lav etme kararı almışlardır. Filmin en sevdiğim sahnesi zamanında dvd ekstralarında rastladığım, filmin hiç bir vesiyonunda yer almayan kesilen sahnesi: Ayaş amerikalı paralı askerimiz düşmanı samuraylarla ilk bu sahnede karşılaşır. Çağa uyum sağlamış iki japon genci batılı kıyafetleri ve görünüşleriyle caka satarak yaklaşırlar samurayımızın milli kültürünü ve ahlakını temsil eden kıyafetiyle üstüyle başıyla kendi çaplarında dalga geçmeye çalışırlar. "Senin zamanın artık geçti derler" Samurayın onlara son kelamı "Siz kendinize Japon mu diyorsunuz?" olur. Not; kesilen sahneyi fragman bölümüne ekledim.

Fragman



[hide2]
[fichi2]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=900[/fichi2]
[upto2]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=830[/upto2]
[/hide2]


[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL