Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Son Kale - The Last Castle (2001) Türkçe Dublaj - BRRip XviD Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Rod Lurie

Senaryo: David Scarpa , Graham Yost

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim

IMDB Puanı: 6.9

Vizyon Tarihi: 04 Ocak 2002 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Nashville, Tennessee, USA

Bütçe: $60,000,000 / Hasılat: $18,208,078



[hakkinda]Rütbeli bir generalin işlediği bir suç yüzünden askeri mahkemece hapis cezası ile yargılanır. Hepishanede tek tük arkadaş edinmeye başlayan General mahkumları dize getirerek toplu h^^alde haraket etmelerini sağlar ve eskiden Kale olan ve şuanda ceza evi olarak kullanılan hapishaneyi ele geçirerek hapishane yönetimini ve askerleri ufak ama etkili bir operasyonla kovarlar...[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

rukanemez : Gerçekten etkileyici bir film...Zulme karşı direncin ve ayaklanışın eseri...
Hem hapishane hemde askeri tarz sevenlere birebir...
%100 tavsiye...
voroxin : bomba bir film mutlaka izlenmeli
cevirimvar : Farklı bir tarzı olan bir hapishane filmi. Öyle sıradan değil. Askeri bir hapishaneyi anlatıyor. Durağan gidiyor ama oyunculuklar çok yerinde. Kurgusu basit. Aslında çok daha başarılı olurmuş ama o kadar fazla Amerikan ordusu reklamı yapılıyor ki boğuyor insanı bir yerden sonra. Gözden düşürüyor filmi. Aksiyon sahnelerindeki ciddi mantık hataları da sıkıntı. Ama 2001 yılına göre kesinlikle çok iyiler. Ne de olsa üstüne bir de Robert Redford farkı da far ortada. Bir defa izlemek için gayet başarılı bir film. Bence izleyin.

Gelelim incelemesine...

Yönetmen Rod Lurie. Az sayıda yapıt vermesine rağmen başarılı kabul edilebilecek bir isimdir. Yakında The Surgeon General dizisiyle karşımızda olacak. Başrolde büyük aktör Robert Redford var. Oyunculuğunun her zaman hakkını vermiş büyük bir oyuncudur. Bu filmde de aynen böyle. Son filmi The Company You Keep fundaisy çalışmasıyla yakında aramızda olacak gibi. Bense All is Lost'u beklemekteyim. Kötü adamımız James Gandolfini de hakkını verenlerden. O saf ve karaktersiz hapishane müdürünü harika oynamış. Zayıf insanları oynayabilmek de büyük bir iştir. Tebrikler cidden. Bir ara başarısız yapımlarda görmek durumunda kaldığımız gandolfini son dönemde kendini topladı ve minik rollerde ama iyi yapımlarda boy gösteriyor. Zero Dark Thirty bunlardan bir tanesi. Killing Them Softly de başarısız olmuş olsa da bunlardan bir tanesi. The Incredible Burt'te de rolünü oynadı. Mark Ruffalo sevdiğim bir isimdir. Görünce gülümserim. Bu filmde de hafif dram öğeleriyle beraber gayet iyiydi. Kısmeti geç açıldı aslında ama her zaman iyi yapımların içindeydi. Bu yıl da Thanks for Sharing'te başrol oynuyor. Orta seviyeli beklenti içindeyim. Now You See Me de de bir rol kapmış durumda ki bu filmin beklentisi oldukça yüksek. Yan rollerde ise özellikle dikkat çeken isim Delroy Lindo'ydu. Onu da Chicago Code dizisinde izliyoruz.

Kıssadan hisse bir defa izleyin derim. Keyif alacaksınız. Sonra unutun gitsin. Saygılarımla...

Fragman




[hide2]
[fichi2]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=899[/fichi2]
[upto2]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=829[/upto2]
[/hide2]


[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL