Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ufak bir istek !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Sizlerden rica ediyorum ki , Lütfen dosyaları , oyunları vb. İso dosyasına koymayın.Çünkü dosyanın içini görebilmemiz lazım . Mesala Gta san andreasdan bir img dosyasını yanlışlıkla sildik diyelim.Ve hiç bir sitede bulamadık.Eğer bir klasöre koyarsanız torrent sayesinde sadece o dosyayı seçip indirebilir.Belki yetkili olmadığım için böyle bi konu açmaya hakkım yok fakat tek bir isteğim var ! Katılıyorsanız lütfen katılıyorum Deyin Teşekkürler,Saygılar.
Dostum bu oyunlar biz tarafindan upload edilmiuor anlayacagin eger herhangi oyunda bir dosya eksik ise dosyayi aratip bulabilirsin
İso dosyası olayı crack yapan grupların tercihine bağlı oluyor onlar genel olarak bu şekilde sunduğu için iso kullanılıyor ayrıca kullanımıda çok daha kolay cd takmışsın gibi takır takır kuruyorsun.
Öyle yapmaya başlasak bu sefer de niye torrent değil sorularını işitmeye başlarız.
bide normal klasör torrent olmuyor denemiştim bir kere
Ben size torrent yapmayın demiyorum.İSO yapmayın diyiyorum.Bu arada bazıları isonun içine truva atı koyabilir.Veya her hangi bir virüs nasıl görücez.Sert çıkışmayın ne olur.

Bu arada mehmet ağabey çıkartıp İSODAN tekrar doosya halıne getirebilirsin.
Kardeşim ben dosyayı indirip rarlamam ve de üstüne upload etmem nekadar sürer biliyonmu Açık Ağızlı Gülümseme imkansız bir istekte bunuyorsun bizim kaynak sitede truva filan bulunmaz çünkü adamlar indiriyor kendileri deniyor ve atıyor siteye Açık Ağızlı Gülümseme
iso dosyası olması içine bakmanı engellemez
Daserted Engeller Keşke Engellemese
Hayır dostum iso onun içine bakabilirsin
Sayfalar: 1 2
Referans URL