Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: [Battlefield] Vs. [Call Of Duty]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar Sizce Hangisi Daha İyi , Battlefield yada Call Of Duty ? . Bizim okulda bile bunun tartışması var . Şahsen Ben Battlefield'ın daha iyi olduğunu düşünüyorum ya siz ?
MP si olarak tartışmasız bf diyorum ben.
Tartısmasız Cod Multı Mukemmel Bf multı oynamadım :/
Mp olarak kesinlikle bf. Hikaye bakımından cod.
Call of duty ghost güzel di ama ondan sonrakiler bozdu maalesef teknolojik silah ve araçlarla saçmalığın dibine vurdu senaryosunda bozdu bu yüzden battlefield.
Aslında oyun tarzına göre değişen bir konu ben iki oyunun özellikle mp'sinin aynı kefeye konabileceğini düşünmüyorum. COD serisi daha hızlı oynamak isteyen direk rush atıp birkaç adam öldüreyim sonra bende ölürsem ölürüm mantığıyla oynayanlar için ideal ama bf serisi cod'a nazaran daha yavaş bir oyun ve cod'da ki gibi öyle rambo gibi girişirseniz ya tank altında ezilirsiniz yada sniperlar öper sizi, dolayısıyla ikiside kendi tarzın ideal ha cod mu cs go mu diye karşılaştırırsanız olur ki ben o durumda cod derim tabi ki.
Ne zamandır tartışılıyor bu konu tabiki Bf Süper
Fifa ve pes gibi ea nin tecrubesi demekki Açık Ağızlı Gülümseme
bana kalırsa cod serisi sadece bf3 diyorsunuz veya bf4 gerisi yok fakat bir seri olarak düşünürsek call of duty bin basar.
(26.11.2015 03:17)Chaos God Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bana kalırsa cod serisi sadece bf3 diyorsunuz veya bf4 gerisi yok fakat bir seri olarak düşünürsek call of duty bin basar.

Senin düşündüğünün aksine bence oyunun tüm serileri güzel . Evet Her Oyununda ufak tefek sorunlar olabilir . Ama bu her oyunda var hatasız oyun yok ki . Bazı insanlar BF 3 ü daha çok sever . Ancak BF 4 Grafik bakımından ve oynanış bakımından bence daha güzel . Herkesin kararı farklıdır Açık Ağızlı Gülümseme

(08.11.2015 16:46)Throvision Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ne zamandır tartışılıyor bu konu tabiki Bf Süper

Ben bile unuttum Açık Ağızlı Gülümseme Eylül ayında açmış olabilirim bu konuyu ama tartışılıyor Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL