Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Çaylak - The Recruit (2003) Türkçe Dublaj - DVDRip XviD Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Roger Donaldson

Senaryo: Roger Towne , Kurt Wimmer , Mitch Glazer

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Suç , Dram , Gerilim

IMDB Puanı: 6.6

Vizyon Tarihi: 11 Nisan 2003 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Farsça, Rusça

Çekim Yeri: Arlington, Virginia, USA

Nam-ı Diğer: The Farm



[hakkinda]James Clayton, tecrübeli ajan Walter Burke'un tam aradığı insandır. Bir operasyon görevlisi olmadan önce acemi çaylaklar, zorlu eğitim sürecini başarıyla geçmelidirler. Oyunun kurallarını Burke'dan öğrenen James, kurumdaki rütbeleri hızla tırmanırken, kendisi gibi acemi çaylaklardan olan Layla'ya aşık olur. Ancak James'in oyundaki rolünü ve hocasıyla olan kedi-fare ilişkisini sorgulamaya başlamasıyla Burke, onu bir köstebeğin belirlenmesi görevine getirir. İkili arasındaki gerilim o andan itibaren hızla tırmanırken CIA'in ünlü özdeyişleri bir kez daha gün ışığına çıkacaktır: "Hiç kimseye güvenme" ve "Hiçbir şey göründüğü gibi değildir".
[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

kareas : Benim de favori listemdeki filmlerden biri.. İzlemeyen varsa mutlaka izleyin arkadaşlar. Zeka dolu senaryo ve başarılı oyunculuk sonucu harika bir film.
Onur Turan : Bu film iyidir‚ kötüdür‚ vasattır bunu vurgulamak yerine şunu rahatça söyleyebilirim ki kesinlikle zevkle izlenecek filmlerden biridir.

CIA´nin ajanları bünyesine nasıl entegre ettiği‚ eğitim süreçleri gibi konularla zaten ilk 1 saati öyle akıcı ki zamanın geçtiğini anlamıyorsunuz‚ ortasına kadar film çok güzel ilerliyor...

Fakat sonlara doğru senaryo biraz sıkışmış‚ tamam final fena değil ama biraz da zorlama olmuş gibi hissettim, keşke ilk bölümdeki aynı tempo korunabilseydi...

Bir diğer eksik ise;
Al Pacino ve Colin Farrell'in başarılı performanslarının yanında kalan oyuncu kadrosu silik kalmış.
Hele ki o bayan oyuncunun yerine mesela Angelina Jolie ayarında etkili bir isim olsaydı, eminim filmi en az bir seviye yukarı taşırdı.

Uzun lafı kısası; genel anlamda fazlasıyla beğendiğimi söylemek isterim, özellikle türü açısından seyri keyifli.

8 / 10
karavana : favori filmlerim arasında olmasada al pacinodan güzel bir oyunculuk seyredeceksiniz.al pacino hayranıysanız kaçırmayın derim..

Fragman



[hide2]
[fichi2]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=825[/fichi2]
[upto2]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=754[/upto2]
[/hide2]


[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL