Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Beyaz Şeytan - Blow (2001) BDRip XviD - Türkçe Dublaj Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Ted Demme

Senaryo: Bruce Porter , David McKenna , Nick Cassavetes

Ülke: ABD

Tür: Biyografi , Suç , Dram

IMDB Puanı: 7.6

Vizyon Tarihi: 21 Eylül 2001 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Spring Street Towers - 650 S. Spring Street, Downtown, Los Angeles, California, USA

Bütçe: $30,000,000 / Hasılat: $87,990,775

Nam-ı Diğer: Blow



[hakkinda]George Gung (Johnny Deep)küçükken maddi zorluklar çekmiş ve ileride de böyle sıkıntılar yaşamamak için yemin etmiştir. Bir çok filmden alışık olduğumuz gibi George da doğal olarak çok para kazanmak için uyuşturucu işine girer. Ve gitgide daha fazla risk alarak daha çok kazanmaya başlar. Tabi maddi olarak bu kadar hızlı ilerleyen kahramanımız, maneviyatta da aynı hızla gerilemekte böylece iç dünyasında büyük boşluklar doğmaktadır...[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

HaNNiBaLCaOs : Herkesin izlemesi gereken çok güzel bir hayat hikayesi,Ders Alınacak Bin tane nokta ve tabiki işin ucunda büyük usta Johnny Depp var ..

Kesinlikle İzlenir ..
John Hughes : Uyuşturucu temalı bir film olması nedeniyle filmin güzel olduğundan şüphem yokdu(benzer filmlerin başarılı olması bunda önemli etken) ama izlerken farklı birşeye tanık oldum film ders niteliğindeydi ve karşımda gerçek bir hayat vardı, sizce bundan daha güzel bir ders olabilir mi ? olamaz.Günümüzde benzer filmlerin yapımı güç olacağından bu filmin değerinin yıllar sonra daha net bir biçimde anlaşılacağını düşünüyorum.

Filmde işlenen arkadaşlıklarda(!) gayet güzeldi,ben en çok oraya takıldım bir insanın yaşadığı en büyük yıkımları izlemek inanın çok önemliydi benim için.Filmde biraz tarih karmaşası oldu bunun nedenini de anlamış değilim.Duygusallığın çok fazla ön planda olması da beni rahatsız etti,üstüne bir de tesadüfler eklenince filmin kalitesi düştü.Etkileyici müzikler beklerdim malasef o da yokdu.

Johnny Depp'e gerçekten hayron oldum, ilk sahnesiyle son sahnesini ard arda izlemenizi tavsiye ederim bu kadarına pes diyeceksiniz.Penelope Cruz'un filmin havasını tamamen bozduğunu düşünüyorum bu filmde kesinlikle yer almamalıydı daha doğrusu ''aile'' faktörü bu filmde olmamalıydı, George Gung'un 10 yılını işleselerdi filmin sonunda 3-4 dakikalık bir aile macerası final yapsalardı film çok daha güzel olurdu.

8/10
balzacgorio : senede bir kere muhakkak sanki ilk defa izliyormuş gibi izlerim.mükemmel bi film.

Fragman



[hide2]
[fichi2]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=818[/fichi2]
[upto2]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=747[/upto2]
[/hide2]


[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL