Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Asabiyim - Anger Management (2003) Türkçe Dublaj - DVDRip XviD Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Peter Segal

Senaryo: David Dorfman

Ülke: ABD

Tür: Komedi

IMDB Puanı: 6.2

Vizyon Tarihi: 20 Haziran 2003 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Bronx, New York City, New York, USA

Bütçe: $75,000,000 / Hasılat: $195,745,823



[hakkinda]Dave Buznik sakin yaradılışlı, suya sabuna dokunmayan, peygamber gibi bir işadamı. Bir uçak yolculuğu esnasında meydana gelen bir olay, yaşamını altüst eder.
Sinir sahibi bir insan izlenimi yaratan Buznik, öfkeyi konrol edebilmeye yönelik bir programa katılmak durumunda kalır. Fakat programı yürüten hocanın kendi öfkesine hakim olabilme yönünde bazı sıkıntıları vardır...[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

cemoli5408 : güzel film...
McMurphy : Filmde parçalar bir an kopuveriyor. Ama o parçaları sonra çok güzel bağlıyorlar birbirlerine. Filmin ilerleyişi çok iyiydi. Hiç sıkmıyor. Sürekli yüzünde bir tebessüm ile izliyorsun filmi. Bazı sahneler epey komikti. Jack Nicholson hakkında diyecek bir şey yok zaten. Adam EFSANE. Adam Sandler da bu tür filmlerin ekran karşısındaki komedyeni zaten. İki oyuncuyla iyi harmanlanmış bir yapım. Hayata dair birkaç ders verdiğini de söyleyebiliriz.
Sürprizbozan: Göster
Asabi, sinirli biri ya duygularını içine atar ya da dışına vurur. Filmde karakterimiz içine atıyor. Duygularını, düşüncelerini o an insanların yüzüne vuramıyor açık ve dürüst bir şekilde. Belki de bunu yapmalıyız. Yapmalı mıyız? Bence yapmalıyız. En azından asabiyet duygumuzu dışa bu şekilde vurmuş oluruz. İçimizde eninde sonunda patlayan bir havai fişek olmasından iyidir.
ArsoN : Filmi vcd`ye ilk çıktığında izlemiştim ama dünkü kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum; dublajlı olmasından kaynaklıydı zannedersem. Jack Nicholson çok usta bir oyuncu hangi karakter olursa olsun o doğal halleri beni bitiriyor bu sefer de gülmekten bittim. Adam Snadler`da ona çok iyi uyum sağlamış, son zamanlarda seyrettiğim en iyi komediydi herkese önerilir.

Fragman




[hide2]
[fichi2]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=814[/fichi2]
[upto2]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=743[/upto2]
[/hide2]


[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL