Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: 28 Gün Sonra - 28 Days Later (2002) BDRip XviD - Türkçe Dublaj Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Danny Boyle

Senaryo: Alex Garland

Ülke: İngiltere

Tür: Korku

IMDB Puanı: 7.6

Vizyon Tarihi: 11 Temmuz 2003 (Türkiye)

Dil: İngilizce, İspanyolca

Çekim Yeri: Pinewood Studios, Iver Heath, Buckinghamshire, England, UK

Bütçe: $8,000,000 / Hasılat: $82,719,885

Nam-ı Diğer: Exterminio | 29 Days Later



[hakkinda]İngilterede bulunan bir araştırma laboratuvarından yayılan ve kan yoluyla bulaşıp etkisini saniyeler içinde gösteren bir virüs ülkeyi tehdit etmeye başlar. Bunun için mücadele eden insanlar virüsle birlikte hastalığın etkisi altına giren insanlarla da mücadele etmek zorunda kalırlar.

Askerlerin yönetimindeki bir sığınağa ulaştıktan sonra ise hiç ummadıkları sorunlarla karşılaşmaya başlarlar.

Danny Boyle’un Kumsal (The Beach) filminin uyarlandığı romanın yazarı olarak bildiğimiz Alex Garland, yeni filmin senaryosunu yazmış. Kıyamet sonrası bir atmosferde geçen film, kimileri tarafından son yıllarda İngiltere’den gelen en iyi korku filmi olarak kabul ediliyor. Özellikle dijital kamerayla yaratılan atmosferi ile dikkat çeken yapımı kaçırmamakta fayda var. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

g.c. : Zaman zaman dramın da harmanlandığı yer yer korku, daha çok gerilim filmi. Gerilim filmi gözüyle baktığımda çok başarılı bulduğum, hikayesinin özgün oluşu, müzikleri ve Danny Boyle imzası ile hala izlememiş sinema severlere çekinmeden tavsiye edebileceğim filmdir.

Bir avuç insanın yaşam mücadelesini anlatan bunu yaparken hiç sıkmayan, karakterlerin psikolojik durumlarını, o anki ruh hallerini bizlere hissettirebilen başarılı bir film.

8 / 10
mavi-ates : Mükemmel diyorum başka bişey demiyorum.. The Walking Dead, Resident Evil,vs... gibi film ve dizileri beğenip izliyosanız ''izlemeye değer!''
kaanozan : zamanının en güzel örneklerinden bir tanesi. izlerken baya zevk vermişti. hala eski ihtişamını koruyor bu yapım.

Fragman





[hide2]
[fichi2]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=808[/fichi2]
[upto2]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=737[/upto2]
[/hide2]


[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL