Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yolların Prensi (2013) - Prince Avalanche - TÜRKÇE DUBLAJ - BRRip - Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: David Gordon Green

Senaryo: Hafsteinn Gunnar Sigurðsson , David Gordon Green , Sveinn Ólafur Gunnarsson

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Dram

IMDB Puanı: 6.4

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Bastrop, Texas, USA

Bütçe: $725,000 / Hasılat: $196,880



[hakkinda]2013 Berlin Gümüş Ayı-En İyi Yönetmen

En hafif tabiriyle garip bir ikili diyebileceğimiz Alvin ve Lance, 1988 yazını şehrin karmaşasından uzakta geçiren iki otoyol işçisidir. Görevleri, bir orman yangında zarar gören otoyoldaki şerit çizgilerini tekrar çekmektir. Hem birbirleriyle hem arkalarında bıraktıkları eşleriyle anlaşmazlık içinde olunca, ıssızlık bir şanssızlıklar deryasına dönüşecektir. İzlanda filmi Either Way´in Amerikan uyarlaması olan ve erkek dostluğu kavramını tamamen yenilikçi ve samimi bir biçimde irdeleyen Yolların Prensi prömiyerini Sundance Film Festivali´nde yaptı. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

mstskn : Keyifli bir filmdi..
pekosal : Yaşamları şanssız bir şekilde gelişen iki iş arkadaşının kendi aralarındaki hesaplaşmaları ve teselli arama çabaları nefis müzik ve görüntülerle sunuluyor.
cevirimvar : Bazen basit öyküler filmlere yani sinema perdesine çok yakışır. İlgiyle izler içinizde bir şeyler hissedersiniz. Ama Yolların Prensi öyle bir film değil maalesef. İlgiyle izlemeyi beklediğim filmlerden bir tanesiydi ama hayal kırıklığına uğradım. Aslında iki insanın yapayalnız oldukları doğa ortamında hem farklılıklarını hem mecburiyetlerini hem de hiçbir zaman paylaşmayacakları mahremlerini paylaşmaları ve durumdan duydukları hoşnutsuzluk durumunu yansıtmak fikir olarak fena olmamış ama filmi dolduramamışsanız elinize sadece sıkıcı diyaloglar kalıyor tabi. Her şekilde bir defa deneyebilirsiniz. Çünkü bir defa denenmeyi hak ediyor. İlginizi çekecek bir şeyler bulabilirsiniz belki. Ama şahsi görüşürüm olarak benim ilgimi çekmedi.

Gelelim incelemesine…

Yönetmen David Gordon Green. Amerikan içe dönük sinemasının bir temsilcisi. Sıradaki filmi Nicholas Cage'li Joe. Belki denemek isteyebilirsiniz. Gelelim iki oyuncumuza. Konu dar ama oyunculuklar iyi. Paul Rudd ona göre farklı bir tavırla karşımızdaydı. Sıradaki filmi All is Bright'ın tarzı da buna benziyor. Ben şahsen sıkıldım bu filmlerini izlemekten. Emile Hirsch ise vasat bir yardımcı oyunculuk sergiliyor filmde. Onu daha iyi bir kadroyla beraber yer alacağı The Motel Life'de izleyeceğiz ki bence denenebilir. Sonrasındaki Lone Survivor ise daha sıkı bir film görüntüsünde.

Bu filmin tarzını ben pek sevmediysem de siz bana bakmayın. Belki siz sevebilirsiniz. İyi seyirler. Saygılarımla…

Fragman



[hide]
[upto4]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=726[/upto4]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=798[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL