Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ön Cephe (2011) Go-ji-jeon TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Hun Jang

Senaryo: Sang-yeon Park

Ülke: Güney Kore

Tür: Dram , Tarihi , Savaş

IMDB Puanı: 7.4

Vizyon Tarihi: 20 Temmuz 2011 (Güney Kore)

Dil: Korece, İngilizce

Nam-ı Diğer: The Front Line



[hakkinda]Kim su-hyuk ile Kang Eun-pyo üniversiteyi birlikte okumuş çok yakın iki arkadaştır. Savaş sırasında esir alınırlar ve Kim su-hyuk (Soo Go) hariç diğer herkesi serbest bırakırlar. Aralarında en çok korkanda odur. Kang Eun-pyo arkadaşının öldürüldüğünü düşünür fakat şu anda görev yaptığı yerdeki komutanı onun yaşadığını söyler. Kang Eun-pyo disiplinsizlik yüzünden ceza olarak güney cephesine yollanır. Oradaki komutanın görev süresi doluyordur ve yeni komutan Kang Eun-pyo olacaktır. Bir önceki komutanları kendi birimlerinden biri tarafından vurulmuştur ve suçlu bulunamamıştır. Şimdiki görevi ise Kuzey Kore askerlerine kendi birimleri tarafından yardım edenleri bulmak olacaktır. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Htmakina : Bu film bana biraz 2004 yapımı Taegukgi' yi hatırlattı.. Ama izlemesinden büyük keyif aldım.. Savaş sahneleri oldukça gerçekçi ve etkileyiciydi.. Savaşan askerlerin ne uğruna öldüklerini bilmemeleri güzel vurgulanmış..

Ailece izleyebilirsiniz.. İyi seyirler..
pistols78 : guzel bir kore savaş filmi yer yer duygusallığın oldugu ve komik dialoglarında oldugu drama macera filmi ailece izleyebilirsiniz ama kanlı sahneler biraz miğde bulandırabilir keyifli seyirler..
dr. jekyll : Taraflardan birini yerip diğerini kahramanlaştırmak gibi ucuz yöntemlere başvurmadan, savaşın insanı nasıl değiştirdiğini anlatan son derece yalın, sürükleyici ve dramatik bir film.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=699[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=771[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL