Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Adalet Peşinde (2011) Puncture TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Adam Kassen , Mark Kassen

Senaryo: Paul Danziger , Chris Lopata , Ela Thier

Ülke: ABD

Tür: Dram

IMDB Puanı: 6.9

Vizyon Tarihi: 21 Nisan 2011 (ABD)

Dil: İngilizce, Fransızca

Çekim Yeri: Houston, Texas, USA

Nam-ı Diğer: Retractable | Safety Point



[hakkinda]Uyuşturucu bağımlısı ve yetenekli bir avukat olan Mike Weiss ile onun uzun süredir yakın arkadaşı ve iş ortağı olan Paul Danziger, ilk yardım sırasında eline batan iğneden AIDS kapan bir hemşirenin davasını alırlar. Amaçları hastanelerde tek kullanımlık, güvenli şırınganın kullanılmasını ve bu tür vakaların azaltılmasını sağlamaktır, ancak bu o kadar kolay olmayacaktır. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

kenny_c : Bu hafta izlediğim ikinci gerçek hikaye filmi. Her ne kadar filmi izlemeden önce yine zevkli bir mahkeme filmi izleyeceğimi düşünüyor olsam da öyle olmadığını farkettiğimde izlediğim şey beni hayal kırıklığına uğratmadı ya da sıkmadı. Aksine gelişmiş ve az gelişmiş tüm ülkelerde görülebilecek sağlık sektörü tedarik zincirindeki yozlaşmanın en çarpıcı olaylarından birini bu film sayesinde öğrenmiş oldum. O açıdan oldukça aydınlatıcı bir film oldu benim için. Heyecanlı mahkeme sahneleri beklentisi ile izlemezseniz bahsettiğim aydınlatıcı yönüyle ilginizi çekebilecek bir yapım.
106tuner : Açıkcası film çok güzel fakat keşke mahkeme sahneleride çekilseymiş dedirtiyor.
Htmakina : Gerçeğe dayanarak çekilen filmler beni hep cezbetmiştir.. Aynen bu filmde de olduğu gibi.. Oyunculuklar ve konu mükemmel olsada insanın bazen keşke dediğide olmuyor değil.. Keşke mehkeme sahneleri konulsaydı dediğim zaman çok oldu mesela.. Neyse uzatmayalım seyredilesi bir film bana göre.. Aradaki birkaç sahne ailece izlenmeyecek nitelikte.. Çoğu kişiye sıkıcı gelebilir bu film ama ibretlik bir film olduğunuda söylemeden geçemeyeceğim..

İyi seyirler..

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=684[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=756[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL