Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: İsyan (2011) L'ordre et la morale TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Mathieu Kassovitz

Senaryo: Mathieu Kassovitz , Pierre Geller , Benoît Jaubert

Ülke: Fransa

Tür: Aksiyon , Dram , Tarihi

IMDB Puanı: 7.0

Vizyon Tarihi: 12 Eylül 2011 (Kanada)

Dil: Fransızca

Çekim Yeri: New Caledonia

Nam-ı Diğer: Rebellion



[hakkinda]1995 tarihli ilk uzun metrajı La Haine / Protesto ile büyük ses getirmiş olan Matthieu Kassovitz’in yeni filmi, Fransa’nın Pasifik’teki deniz aşırı toprağı olan Yeni Kaledonya’da 1988’de gerçekleşmiş bir olayı temel alıyor. Jandarma şefi Philippe Legorjus, ellerinde rehineler bulunan ayrılıkçı Kanaklarla uzlaşmak için adamlarıyla birlikte Ouvéa’ya gönderilir. Ancak müzakere zemini söz konusu değildir; Fransız ordusunun savaş konumuna geçmiştir bile. Zaman daralmaktadır, çünkü seçim yaklaşıyordur ve anakara hemen sonuç almak ister. Heyecanı hiç düşmeyen İsyan hem hareketli bir aksiyon hem de bir politik dram. Kassovitz kendi yazdığı, yönettiği ve kurgusunu yaptığı filmin başrolünü de üstlenmiş [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

maksan : elimde 25 fpsye göre 2cdlik film var filmi 2ye ayırabilirmisiniz
Blocked : 1988 yılında Fransa'nın Pasifik'teki deniz aşırı toprağı Yeni Kaledonya'da meydana gelmiş bir olaydan esinlenilerek çekilen İsyan'da, jandarma şefi Philippe Legorjus, ellerinde masum insanları rehin tutan ayrılıkçı Kanaklar ile uzlaşmak için Ouvéa'ya gider. Müzakere söz konusu değildir zira Fransız ordusu savaş durumuna geçmiştir bile. Fransa'da da seçimler yaklaşmakta ve bu yüzden de zaman daralmaktadır.
İlk uzun metrajlı filmi La Haine/Protesto ile büyük ses getirmiş yönetmen Matthieu Kassovitz'in yeni filmi İsyan, 31. İstanbul Film Festivali Dünya Festivallerinden bölümünde,izlediğimde salondan çıkarken aklımda tek birşey vardı,insan inandığı şeyin peşinden ne kadar ileri gidebilir,sizce..

Arşivimin en nacizane koleksiyonları arasında yerini aldı bile...Benden Tam 8 puan...Buarada çeviri takımına da 10 numara 5 yıldız tebrikler,iyi ki varsınız..
pekosal : sömürenlerle sömürülenleri karşı karşıya getiren geç kalınmış bir film artık bu tür filmler ne karın doyurur ne prim yapar sorulması veya irdelenmesi gereken konu askeri harekatın yapılıp yapılmaması degil fransanın 35000 km de uzaklıkta ne işinin oldugudur fransız filmi bunu soruyor mu

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=676[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=748[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL