Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü (2011) Transformers: Dark of the Moon TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Michael Bay

Senaryo: Ehren Kruger

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Macera , Bilim-Kurgu

IMDB Puanı: 6.3

Vizyon Tarihi: 29 Haziran 2011 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Moscow, Russia

Bütçe: $195,000,000 / Hasılat: $1,123,778,764

Nam-ı Diğer: Transformers 3 | Transformers 3: Dark of the Moon | Transformers: Dark of the Moon - An IMAX 3D Experience | Transformers: Dark of the Moon 3D



[hakkinda]Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü filminin konusu insanoğlunun yaptığı bir hata sonrası dünyanın tarihinin en büyük savaşına tanık olması anlatılıyor. Ay'a yapılan yolculuk sonra ayda bulunan bir Decepticon'u canlandıran insanoğlu kendini yine Decepticonlar ile bir savaşın içinde bulur.

Transformers serisinin her filminde Decepticonlar biraz daha güçlü olarak karşımıza çıkıyor. Buna karşı seri ilerledikçe de Optimus Prime'ın aslında ne kadar güçlü olduğu ortaya çıkıyor. Fakat serinin 3. filminde Decepticonlarinsan hayalini zorlayacak düzeye çıkartılmış diyebiliriz. Aksiyon sahneleri tam Michael Bay ürünü diyebiliriz. Dahası film 3D olarak çekildiği için o sahneleri sinema salonun da izlemek ayrı bir keyif. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

skyinn : aksiyonu yetersiz bulan sevgili dostlar neyaptınız siz filmde uyudunuzmu oha diyorum .
a_lee : bu filmde diğerlerine göre çok fazla kopmalar olmuş bu seferki senaryoyu tam oturtamamışlar bence
Ilkkan : Filmle ilgili yazılabilecek pek çok şey var. En başta görsellik ve efektler inanılmazdı. Yani öyle ''efekt dayamışlar filme işte'' denip geçilecek türden değil. Zaten Amerikan sineması dışında bu kadar kaliteli efektleri yapabilecek bir ülke daha tanımıyorum. Hollywood'un içinde bile azdır zaten bunu yapabilmek.

Rosie seçimi ise, film hakkında bize bilgi veriyor. Megan Fox yine oyunculuktan çıkma birisiydi, her ne kadar oyunculuğu eleştirilse de. Ama Rosie'nin bu ilk filmiydi ve bundan önce de mankenlik yapıyordu. Yani burada resmen sex sells var. Aysun Kayacının bile oyunculuk geçmişi daha geniş.

Oyunculuk namına da pek birşey yok. Ken Jeong çok iyi performans göstermiş, diğerleri ise öyle böyle. Zaten başrol oyuncularının cidden zayıftı. Shia Labeouf'un sürekli böğürmesi de kulak tırmalayıcıydı.

Filmde de sürekli Rosie'nin güzelliğinin övülmesi falan da can sıkıcıydı. Tamam, gişe için oyunculuk namına hiç bi esprisi olmayan Victoria Secret mankenini getirmişsin, bari bunu iyice gözümüze sokma. Bu kadar gişe meraklısı olmayın.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=663[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=735[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL