Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Danny Collins (2015) - TÜRKÇE DUBLAJ - BRRip - Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Dan Fogelman

Senaryo: Dan Fogelman

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Dram , Müzik

IMDB Puanı: 7.1

Vizyon Tarihi: 27 Mart 2015 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Bütçe: $10,000,000 / Hasılat: $5,628,795

Nam-ı Diğer: Imagine



[hakkinda]Danny Collins 70’lerde ünlenmiş uslanmaz bir rock yıldızıdır. Bir gün Collins’in menajeri kendisine teslim edilmemiş bir mektupla gelir. Mektup, 40 yıl önce John Lennon tarafından Danny Collins’e yazılmıştır. Bu, Collins’in hayatını değiştirmesine, ailesini tekrardan keşfetmesine sebep olacaktır.

Bu komedi soslu drama filminde Al Pacino‘ya; Jennifer Garner, Annette Bening, Christopher Plummer, Bobby Cannavale, Melissa Benoist, Josh Peck gibi ünlü ve yetenekli oyuncular eşlik edecek. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Yorumbaz : Danny Collins filmi, oldukça enteresan bir gerçek hikayeyi ele alıyor. Konu şu: Danny Collins adında ünlü bir şarkıcı, menajeri sayesinde kendisine 40 yıl önce, tarafından yazılmış bir mektup bulur. Ve bu mektuptan sonra Collins, kendi hayatını değiştirmeye karar verir. Kendi bestelerini yazmaya ve daha önce hiç tanışmadığı oğlu ile ilişkilerini düzeltmeye çalışacaktır.

Filmin öncelikle derin bir felsefesi yok ama güzel bir mesajı var. Yani işin derinlerine pek inemem diyorsanız bu filmden haz alabilirsiniz. Ayrıca filmde ortaya çıkan iş tam dozunda olmuş, ne bir eksik ne bir fazla derecesinde. Filmin yönetmeni Dan Fogelman'da diğer işlerinde olduğu gibi iyi bir iş çıkarmış.

Açıkçası bu filmin kendini göstermek gibi bir derdi yok, kendi halinde. Ve filmin o kendi hali de seyirciyi içine çekiyor ve sonuna kadar da izlettiriyor. Burada enfes oyunculukların payı da büyük. Oyuncu seçimleri başarılı olmuş, tam olması gerektiği gibi. Annette Bening mesela sade ve sevecen bir oyunculuk sergilemiş, Christopher Plummer, Collins'in menajeri olarak kendinden beklenileni ortaya koymuş, Melissa Benoist, Jennifer Garner, Bobby Cannavale ve Josh Peck gibi tanıdık isimler de filme ayrı bir hava katmış. Ama özellikle de Al Pacino, kendini ortaya koymuş. Al Pacino, Danny Collins'i çok başarılı oynamış, kendisinden beklenilenin bile daha iyisini yapmış. Zaten Pacino'nun oyunculukları hep dozajında ama kendine göre de bir havası olan oyunculuklar sergilemiştir. Büyük oyuncu, bu küçük filmde iyi bir etki yaratmış.

Yani, Danny Collins gerek senaryosu gerek oyunculuklarıyla olsun, izlenmesi gereken bir film. Filmin mesajı ve işlenişi de takdire şayan açıkçası. Bence izlenmeli, son zamanların kaçırılmaması gereken filmlerinden. İyi seyirler.
Movie Phenomenon : Epey klişelerin barındığı,gerçekçi iyi filmdi...Al gerçekten yaşına rağmen çok iyi iş çıkarmış...Oyunculuklar samimiydi...Hikaye gerçekçi...Normal zamanda olsa Rock yıldızlarının hayatını anlatan bir film asla izlemem lakin bu biraz farklıydı...İçinde aile özlemi barındırdığından dolayı izlemeye değdi...Bu sene James Brown' un da hayatını anlatan Get on Up filmini de tavsiye ederim...
denisilin : postere bakınca dedim müzisyen filmi ama neyse bi'kere al pacino var adam daha kaç film çeker ki otur izle... ve bence harika bir film olmuş izlerken sürekli tebessüm edip durdum. konuşmalar, diyaloglar, iğnelemeler beni çok yakaladı klişesi bol olsa da ben çok beğendim tavsiye ederim.

Fragman




[hide]
[upto4]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=633[/upto4]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=710[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL