Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Süpersonik Bir Jet Kiralamak İster miydiniz?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 1rZ6Xb.jpg]
Her insanın hayatta denemek istediği birkaç şey vardır. Sörf yapmak, paraşütle atlamak, gemi kullanmak gibi birçok farklı şeylerin eklenebileceği bu listede yapılması en zor şeylerden birisi uçak kullanmaktır. Uçak kullanmak, insanoğlunun tarihin ilk zamanlarından beri özlem duyduğu özgürlük hissiyle bağdaşmaktadır. Bu nedenle çoğu insanın denemek istediği bu eylem, maalesef eğitim, belgeler, izinler gibi şeylerin yanı sıra bir de uçağa ihtiyaç duyuyor.

Belirli bir ücret karşılığında bu hayalinizi gerçekleştirebilecek bir firma, bu heyecanı yaşamanız konusunda size oldukça yardımcı olabilir. "MiGFlug" isimli bu Rus firması, sadece(!) 18.000$ karşılığında size ses hızını aşabilen (süpersonik) bir MiG-29 savaş uçağı kiralayabiliyor. İstediğiniz takdirde size bir de pilot kiralayan firma, pilotun size bulutların üzerinde bir deneyim yaşatacağının garantisini veriyor.



Yaklaşık 21,5 kilometrede bulutların üzerinden yeryüzünü izleyebileceğiniz bu deneyim, uçak ani dalış yaptığı an size yerçekimsiz ortamı birkaç saniyeliğine yaşatabiliyor. Aynı zamanda uçağın dalış manevrasından sonra yapacağı düzelme manevrasında da 9G etkisini yaşayabileceğiniz bu deneyim, anlayabileceğiniz gibi son derece eğlenceli.
KAYNAK Gizmodo
WebTekno
Uzay dan atlamayi tercih ederim Açık Ağızlı Gülümseme
ALDIĞIM KAYNAK DA Bu konunun altına yorum yazan Çocuk [türk bu arada Açık Ağızlı Gülümseme ] Yazdığı cümle bu çok hojdur ama para yoğ Açık Ağızlı Gülümseme koptum abi
Hahaha Açık Ağızlı Gülümseme
Geçen haftadan bu yana biriktirdiğim para ile kiralayabilirim bunu. Çok ucuz şeyler bunlar benim için...
Bana 4 tekerlek yeter Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL