Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Paypal Nakit Kart
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Paypal nakit kartı paypal hesabımdan silindi şimdi de ekleyemiyorum. Lütfen yardım edin.
Paypal hesabina baska bir kart mi ekliyorsun ? tekrar dene ve bilgileri dogru gir.
Paypal nakit kartı tekrar eklemek istiyorum
Karti ekledin sildin ve simdi tekrar eklemek istiyorsun ? Ayni islemi tekrarlamalisin. Yalniz karti dogru sekilde ekledigine eminmisin ? Karti ekleyince baska bir numarada ister.
Nasıl yani
Dostum biraz aciklayici bir baslik bile atmamissin simdi sen karti paypal hesabina ekledin veya ekleyebildinmi ? Ve tekrar karti sildin simdide karti tekrar eklemek istiyorsun karti ekleme islemini gerceklestirince bir hata aliyormusun ?
(31.10.2015 17:52)mehmet_lamborghini Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dostum biraz aciklayici bir baslik bile atmamissin simdi sen karti paypal hesabina ekledin veya ekleyebildinmi ? Ve tekrar karti sildin simdide karti tekrar eklemek istiyorsun karti ekleme islemini gerceklestirince bir hata aliyormusun ?
"Maalesef bu kartı ekleyemiyoruz. Lütfen hesabınıza farklı bir kart eklemeyi deneyin."diye hata veriyor.
Paypalın destek hattından bu konuda destek istedin mi? Doğal olarak bizden çok daha iyi yardımcı olucaklardır
İyide ayni karti ekliyorsan ve bu karti onceden eklemis isen neden boyle bir hata olsun ? Ya bir yanlis yapiyorsun yada karti silmek o karti bidaha ekleyememek gibi birsey ortaya cikarir ki bu sacmalik olur. Paypal musteri hizmetine basvur .
(31.10.2015 18:31)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Paypalın destek hattından bu konuda destek istedin mi? Doğal olarak bizden çok daha iyi yardımcı olucaklardır

E posta attım ama geri dönüş yapmadılar.
Sayfalar: 1 2
Referans URL