Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Son Umut (2014) The Water Diviner Türkçe Dublaj 1080p - Tek Link İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Russell Crowe

Senaryo: Andrew Knight , Andrew Anastasios

Ülke: Avustralya, ABD, Türkiye

Tür: Dram , Savaş

IMDB Puanı: 7.1

Vizyon Tarihi: 26 Aralık 2014 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Türkçe, Yunanca, Rusça

Çekim Yeri: Burra, South Australia, Australia

Bütçe: $22,500,000 / Hasılat: $15,718,434



[hakkinda]Avusturalyalı bir adam Çanakkale Savaşının ardından Türk topraklarının yolunu tutar. Yegane amacı savaşta bir daha haber alamadığı 3 oğlunun izini bulmaktır… Yönetmenliğini ünlü oyuncu Russell Crowe’un üstlendiği filmin senaryosu ise Andrew Anastasios ve Andrew Knight ikilisine ait. Filmin oyuncu kadrosunda Crowe'un yanı sıra Olga Kurylenko ve Türk oyuncular Cem Yılmaz, Yılmaz Erdogan ve Mert Fırat da yer alıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

shadex : Öncelikle filmin bir yabancı tarafından çekildiğinin farkına varmamız lazım. Russell Crowe bana göre iyi iş çıkartmış. Mutlaka eksiklikler var ama hiçbir şekilde ne Türk insanına ne de tarihimize karşı bir olumsuzluk görmedim. İnsanların yaptıklarına bu kadar sallayacağımıza çıkıp kendi değerlerimizi tam olarak yansıtan film çekelim o zaman söz söylemeye hakkımız olsun. Hem doğru düzgün bir şey yapma hem de yapana salla bu biraz saçma. Ayrıca kaç tane yabancı ülkemizde film çekti ama bir şekilde bu ülkeyi karaladı. Russell Crowe bunu yapmamış. Ülkemiz için de iyi bir reklam olmuş. Teşekkürler Russell Crowe. 10/9
Red_Tower : Hem bir Hollywood starının hem de Türk kahvesi ve semazenlerin bir arada olduğu bir film elbette hepimizi onurlandıracaktır. Yalnız film Çanakkale zaferini destanlaştırmak maksadıyla yapılmamış, sadece o dönemde oğlunu arayan bir babanın dramı etrafında şekillen olaylar ele alınmış. Bir nebze de olsa haksız yere işgale uğradığımız kısık bir sesle dile getirilmiş. Zaten Türkiye ve Avusturalya harici 3. bir ülke vatandaşı filmi izlediğinde; savaşı kaybetmişsiniz, bunun neresi destan diyecektir.

Malesef bizim oyuncularımızın hem performansını hem de üstlendikleri rolleri beğenmedim. böyle bir dram filminde yersiz esprilere gerek var mıydı bilmiyorum. keşke o rolleri başkaları oynasaydı, Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmazı böyle vasat rollerde görmeseydik. keşke av mevsimindeki gibi bir "haydee" denemesi olmasaydı.

Bir mevlevi mistizminin ucunda yakalanmış, ama bir yerlere varılamamış. Cem Yılmaz'ın mevleviliğe ilgisi olduğunu biliyoruz. Sanki "ya bi de böyle bir şey var, bundan da koyalım" der gibi olmuş.

Senaryo'yu yazan amcaları tanımıyorum. Görünüşe göre Avustralya'da bir kaç film yazmış birileri. Çanakkale savaşı için muhakkak danışma kurulları olmuştur, ama daha bize yakın ya da daha savaş / tarihi filmleri referansı olmuş kişilerin elinden çıksa daha iyi olmaz mıydı?

İzlenmesi gereken güzel bir film, güzel bir dram. Bir şeyler eksik, eleştirilerim o eksikliği bulma girişiminden başka bir şey değildir.
helesmort : Şahane bir film, kaçırmayın !

Fragman



[hide]
[upto3]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=606[/upto3]
[fichi3]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=686[/fichi3]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
nasıl indiricez bu filmi
Filmleri İndirmek İçin Site İsmi Yazan Resimlere Tıklayın.
UpToBox'dan ve Userscloud'dan Hızlı İndirmek İçin Sitelerinden Üyelik Almalısınız.

Bir dahakine Konuyu okuyunuz ve ardından yorumunuzu atınız..
Çok teşekkürler
Referans URL