Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Günlerin Köpüğü (2013) L'écume des jour TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Michel Gondry

Senaryo: Michel Gondry , Luc Bossi , Boris Vian

Ülke: Fransa, Belçika

Tür: Komedi , Dram , Fantastik , Romantik

IMDB Puanı: 6.5

Vizyon Tarihi: 24 Mayıs 2013 (Türkiye)

Dil: Fransızca, İngilizce

Çekim Yeri: Paris, France

Nam-ı Diğer: Mood Indigo | The Foam of the Days



[hakkinda]Boris Vian'ın aynı isimli romanından uyarlanan Günlerin Köpüğü, yönetmen Michel Gondry tarafından beyazperdeye taşındı. Romanın baş kahramanları Colin ve Chloe'ye Romain Duris ve Audrey Tautou hayat veriyor. Gerçeküstü ve şiirsel bu hikayede , idealist ve mucit bir genç olan Colin , Chloé adında Duke Ellington'ın Blues'larından birinin dünyaya gelmiş haline benzeyen genç bir kadınla tanışır. Bir aşk hikayesi olan evlilikleri Chloé'nin ilginç bir hastalığa yakalanması ve ciğerlerinde büyüyen nilüfer çiçeğiyle hüzüne dönüşür. Fantastik bir Paris'te Colin ise gitgide daha absürd işlerde çalışarak Chloé'yi iyileştirmeye çalışır. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

oinokhoe : L'écume des jours kitaptan uyarlama bir filmdir. Kitapda olduğu gibi filmde de kurgu zayıf kalmış.
Romain Duris ve Audrey Tattou gerçekten başarılıydılar. Fakat filmin sonu ne yazıkki oldu bittiye getirilmiş ve pek önemsenmemiş gibiydi.Michel Gondry hayal kırıklığına uğrattın beni.
kardanadammuhittin : sürrealist bir aşk hikayesi. michel gondry bu tarz hikayeler anlatmayı zaten çok seviyor. kitabını okuyanlar için film eksik kalmış olabilir ama kiabı bilmeyenler filmi çok sevecektir. yazarın hayalgücünü michel gondry set tasarımlarıyla çok iyi yansıtmış. benzersiz bir film. kesinlikle izlenmeli.
realdark86 : kardanadammuhittin ve oinokhoe yorumlarına büyük ölçüde katılıyorum, ama ben yine de önce kitabın okunması gerektiğini söyleyeceğim. Zaten filmden daha eğlencelidir.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=552[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=633[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL