Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Empire State (2013) TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Dito Montiel

Senaryo: Adam Mazer

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Suç , Dram , Gerilim

IMDB Puanı: 5.2

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Toronto, Ontario, Canada

Bütçe: $11,000,000



[hakkinda]Polis akademisine girmeyi başaramadıktan sonra Chris Potamitis (Liam Hemsworth), Empire State Zırhlı Araç Şirketinde güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlar. Chris, en iyi arkadaşı Eddie (Michael Angarano)’ye şirketin zayıf güvenliğinden bahsetme hatasına düşer ve çok geçmeden şirket içinde depolanan inanılmaz miktardaki parayı kaçırmak için incelikle işlenmiş bir planın içine düşer – Bu plan ise Amerika tarihinin en büyük nakit hırsızlığı olacaktır. Riskler büyümeye devam ederken Chris ve Eddie, bu işle yakından ilgilenen usta NYPD Dedektifi James Ransone (Dwayne Johnson)’u ve bölgelerinde böyle bir işe soyunanları bilmek isteyen yerel suç patronlarını atlatmalılar ya da sonuçlarına katlanmalılardır. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

asab26 : Dwayne Johnson şaşırtmaya devam ediyor. Bugün 2 filmini arka arkaya izledim ve şunu gördüm ki onu bu tarz basit ve sıradan yapımlarda izlemeye devam edeceğiz. Neyse filme gelecek olursak Filmin kurgusunun ne kadar berbat olduğunu söylememek gerek yok sanırım Yani film gerçek hikayeden uyarlanmamış olsa yarıya gelmeden kapatırdım o derece sinir bozucu bir ilerleyişi var filmin.

Valla arkadaşlar Dwayne Johnson'ı görüp izleme hatasına düştüğüm için pişmanım o yüzden başka film izlemenizi tavsiye ediyorum.

Altyazı için teşekkürler.Selametle
bluenight_497 : sadece film yapmış olmak için yapmışlar
Kısacası vasat
agarthan : Michael Angarano iyi oyun çıkarmış,Dwayne Johnson yine vakit geçmeden paraları toplamak için rol almış.Sonuç: orta seviye sıradan bir film.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=547[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=628[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL