Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yaratık 3 (1992) Alien³ Türkçe Dublaj 1080p Tek Link İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: David Fincher

Senaryo: Dan O'Bannon , Ronald Shusett , Vincent Ward

Ülke: ABD

Tür: Korku , Bilim-Kurgu , Gerilim

IMDB Puanı: 6.4

Vizyon Tarihi: 22 Mayıs 1992 (ABD)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Buckinghamshire, England, UK

Bütçe: $63,000,000 / Hasılat: $55,473,600

Nam-ı Diğer: Alien 3 | Alien 3



[hakkinda]Serinin ikinci filmi olan "Aliens"da bıraktığımızda Ripley, Bishop ve Newt uzay marinlerinin de yardımıyla uzaylı yaratıklardan kurtulmayı başarmış ve kendilerini dondurarak bir uzay gemisi ile yola çıkmışlardı.

Bu filmde, gemileri Fiorina 161 isimli hapishane gezegenine varır. Çarpışmadan Newt ve Bishop sağ çıkamazlar oysa Ripley'in yanısırai, en büyük kabusu tüm yolculuk boyunca onlara gizlice eşlik etmiştir.

Hapishane gezegeninde hiç bir tip silaha izin verilmez. Sakinleri ise eski katil ve tecavüzcülerin oluşturduğu dini bir kültün hakimiyetindeki bir mahkum kolonisinde yıllardır yaşam savaşı verdikleri için aralarına yeni katılan korkunç düşmanla savaşacak cesarete sahiptirler.

Serinin, David Fincher tarafından yönetilen ve en çok eleştirilen bu üçüncüsünde, eski bir düşman ve alışık olmadığımız türden klostrofobik bir atmosfer bizleri bekliyor. Bir de hiç kuşkusuz, kalp atışlarımızı hızlandıracak bir gerilim.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

chandra : Zamanım zayi oldu. Kesinlikle ilk iki filmin yanına bile yaklaşamaz. Teknolojik bir artı yok, aynı şekilde görsel bir artı da. Aksiyon yok, senaryo zayıf ve kullanılan mekan da kötü... İlk iki filmi izleyin ve Alien serisini bu şekilde hatırlayın
ArsoN : Beklentim gelişen teknoloji ile birlikte ilk iki filme nazaran özellikle efektler ve aksiyon açısından daha üst düzey bir üçüncü filmdi. Lakin karşımıza ilk filmi andıran, kapalı ortam gerilimlerinden biri çıktı. Kesinlikle kötü değil ki iki buçuk saat sıkılmadan izlenmesi de bunun kanıtı ama daha da iyi olabilirdi.
kaanozan : en büyüğünden bir hayal kırıklığına sebep oldu bu film. nerede 1. ve 2. film nerede bu film.

Fragman



[hide]
[user3]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=543[/user3]
[fichi3]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=625[/fichi3]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL