Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Buraya Kadar (2013) This Is the End TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Evan Goldberg , Seth Rogen

Senaryo: Seth Rogen , Evan Goldberg , Jason Stone

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Fantastik

IMDB Puanı: 6.7

Vizyon Tarihi: 18 Ekim 2013 (Türkiye)

Dil: İngilizce, İspanyolca

Çekim Yeri: New Orleans, Louisiana, USA

Bütçe: $32,000,000 / Hasılat: $126,041,322

Nam-ı Diğer: The End of the World The Apocalypse



[hakkinda]James Franco'nun evindeki partide Seth Rogen, Jay Baruchel ve diğer bir çok ünlü kıyamet günüyle karşı karşıya gelir. Ellerinde kısıtlı gıda kaynağı vardır ve dünya büyük bir kaosa sürüklenmektedir. Daha da kötüsü kaçınılmaz son yaklaştıkça herkesin içindeki hayvani hayatta kalma güdüsü daha çok açığa çıkacaktır!

Filmin yönetmenliğini Seth Rogen ile birlikte daha önce kendisiyle Yeşil Yaban Arısı filminde beraber çalışmış olan ve ağırlıklı olarak komedi tarzında işler üreten Evan Goldberg üstleniyor. İlginç senaryolu ve bol kahkahalı filmin kadrosunda Seth Rogen'ın yanı sıra Jay Baruchel, James Franco, Emma Watson, Jason Segel ve Jonah Hill gibi yıldız isimler yer alıyor [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

OZAN22 : Baya güzel ve eğlenceliydi. filmi benim için ilginç kılan oyuncuların asıl kimlikleriyle rol yapmaları gerçekten güzeldi. özellikle birkaç yerde biribirilerinin yaptıkları filmlere atıfta bulunmaları beni güldürdü. izlemenizi öneririm
GORKi35 : Filmin özeti okuyunca olmaz dedim, fragmanı görünce izlemem gerek dedim. Post-Apokaliptik filmleri genelde severim ve bu tarzı komedi de nasıl olacağını görmek beni sevindirdi. İzledikçe Türk dizimiz olan İşler-Güçler aklıma geldiGülümseme Yorumlardan bir arkadaşın dediği gibi size vaat edilen ''saçmalık-ve saçmalıktan komedi''. Seth-Rogen ın yazdığı filmleri pek seven birisi değilim ama bu filmi sevdim.İşler Güçler dizisinde türk usulü gönderme yapıyorlardı ama bu kadar da olmuyordu!!!(Channing Tatum sahnesi).Yine aynı arkadaşın dediği gibi kafa yapıları cidden çok farklı!Doğru veya yanlış adamlar reklamı harika yapıyolar. Filmi izlerken canım çikolata çekti be!(Milk-way reklamları filmde manyak geçiyor!)
metalistanbull : Ben hiçbir zaman filmlerinin ne konusunu okurum ne fragmanını izlerim. O yüzden çok daha heyecanlı olur izlemesi. Ben bu filmdeki kadroyu görünce direk indirdim izledim ama ben sıradan bi komedi filmi bekliyodum film komedi ve onun ötesinde bambaşka bi hal alınca şaşırdım ama harbi çok beğendim çok hoş ve komik bi film olmuş bence.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=480[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=577[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL