Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Belle (2013) TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Amma Asante

Senaryo: Misan Sagay

Ülke: İngiltere

Tür: Dram , Romantik

IMDB Puanı: 7.4

Vizyon Tarihi: 08 Eylül 2013 (Kanada)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Pinewood Studios, Iver Heath, Buckinghamshire, England, UK

Bütçe: $10,900,000 / Hasılat: $16,538,759



[hakkinda]Gerçek yaşanmış bir öyküden uyarlanmış bu film İngilterenin dünya köle ticaretinin başı olduğu bir dönemde İngiltere yüce mahkemesi başkanın oğlu siyahi bir kadından doğma bir kız çocuğunu büyütülmesi için aile malikahanesine getirmesiyle başlar. Belle İngiliz aristokrasi kurallarına göre büyütülecektir ama genede onlardan biri olabilmek için alınması yol uzundur. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

gri72 : 1700'lü yılların sonunda yaşanmış gerçek bir olay, yalnızca derisinin rengi sebebiyle aristokratlar tarafından görmezden gelinen melez bir kızın hikayesi..

Özellikle Tom Wilkinson canlandırdığı Lord Mansfield rolünde çok çok başarılıydı. Uzun süredir ortalarda gözükmeyen Emily Watson'u da bu filme görmek ayri bir keyif verdi.

Bugün herkese sözde insanlık dersi veren İngilizlerin bir zamanlar kölelik müessesesini nasıl kullandığına şahit olmak istiyorsanız mutlaka seyredin.

Son zamanlarda seyrettiğim en başarılı dram filmlerinden biri.
pegasus18 : İzlenilmesi gereken güzel bir film. 1700'lü yıllarda İngiltere'de hakim olan kölelik düzeni ile ilgili etkileyici bir hikaye. Gerçek bir hikaye oluşu da filmi daha güçlü kılıyor. Kesinlikle önerebileceğim, güzel bir film.
DePutaMadre : Bu aralar seyrettiğim en "dolu" filmlerden biri.. Çok keyif aldık izlerken..Zaman ayırıp seyretmek lazım..

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=472[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=570[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL