Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yedek Oyuncular - The Replacements (2000) Türkçe Dublaj - DVDRip XviD Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Howard Deutch

Senaryo: Vince McKewin

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Spor

IMDB Puanı: 6.5

Vizyon Tarihi: 07 Ağustos 2000 (ABD)

Dil: İngilizce, American Sign Language

Çekim Yeri: Baltimore, Maryland, USA

Bütçe: $50,000,000 / Hasılat: $50,054,511



[hakkinda]Washington Sentinels Amerikan futbol takımının oyuncuları ligin bitmesine 4 maç kala greve gitme kararı alırlar. Takımın playoff lara katılabilmesi için kalan maçların en az üçünü kazanması gerekmektedir. Kulüp başkanı Jimmy McGinty yi takımın başına çalıştırıcı olarak getirir. McGinty yedek oyunculardan bir takım kurar. Oyuncuların çoğu tecrübresizdir. Fakat koçun kozu olarak gördüğü futbolcu eskisi Shane Falco oyun kurucu olarak takıma çağrılır.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

ArsoN : Spor ve başarı temaları filmlerden gına gelince 2 yıldan fazladır arşivimde tutuyordum. Bugün ıkını sıkıla izleyeyim dedim iyiki de izlemişim, matrak bir filmdi. Koçundan amigo kızlarına kadar tamamen arıza bir ekip Özellikle amigo kızların sahnesinde kahkaha krizine girdik.
Avangart : Yedek oyuncu ya da oyuncu adayı futbolculardan kurulu bir takım. Içlerinde mahkum olan da var polis olan da. Bazı klişe yönlerine rağmen baştan sona sıkılmadan izledim. Yer yer uzun kahkahalar attırdı bana. Bence filmde oynayan oyuncularda bu filmi çekerken gerçekten çok eğlenmişler. Gözlerinden okunuyordu bu mutluluk. özellikle daniel bateman karakteri beni çok güldürdü. Adam öyle gaza geliyor ki sanki sahibine sadık bir köpek gibi saldırıyor rakibine. Rakibinin tırsması için kullandığı şu replik de güzeldi. "tüm aileni öldüreceğim, köpeğini bile. "

İyi oyunculukları olan, insana çok güzel vakit geçirten, spor türünü seven biri olarak da benden ekstra bir puan aldı bu film. Müzikleri de güzeldi. Spor ve komedi arıyorsanız bu film tam size göre. Iyi seyirler dilerim.
asab26 : izlerken acayip keyif aldıgımı söylemeliyim. özellikle yapım yılı 2000 olmasına ragmen komedi açısından çok başarılı buldum...

komiklik olsun diye saçmalanmamış! gülelim diye zorlama yapılmamış! en önemlisi komedi sahneleri abartılmamış. Amerikan futboluna olan ilgime birde saglam bir komedi eklenince film tadından yenmez bir hal aldı.

Fragman




[hide]
[upto2]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=450[/upto2]
[fichi2]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=548[/fichi2]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL