Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Son Durak - Final Destination (2000) Türkçe Dublaj - BDRip XviD Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: James Wong

Senaryo: Glen Morgan , James Wong , Jeffrey Reddick

Ülke: ABD, Kanada

Tür: Korku , Gerilim

IMDB Puanı: 6.7

Vizyon Tarihi: 25 Ağustos 2000 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Fransızca

Çekim Yeri: Squamish, British Columbia, Canada

Bütçe: $23,000,000 / Hasılat: $112,880,294

Nam-ı Diğer: Final Destination | Flight 180



[hakkinda]Alex lise arkadaşları ile beraber Paris'e gezmeye gitmeye hazırlanmaktadır. 180 numaralı uçağın düşüşünü önceden gören Alex arkadaşlarını uyarır. Uçağa binmenin iyi bir fikir olmadığına ikna eder ve uçak da gerçekten düşer.
Böyle bir kazadan kurtulmalarına rağmen arkadaşları garip bir şekilde bir bir ölür.Cinayetlerin yerini ve zamanını önceden sezmeye başlayan Alex ölüme karşı koymaya çalışır. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

makina11 : yaratıcı bir senaryo ile başlayan bir seri filmi ve 5.inci de yolda ilk film gerçekten iyi bir oy almış lakin sonradan tüm serilerde bu oy oranı azalmaya başlamış buda filmde bir yenilik olmadığını gösteriyor ki seyirci bundan artık sıkılıyor.. ama ben nedense her seride farklı tatlar yaşıyorum buda bu filmi benim için başarılı kılıyor ... son seriyide merakla bekliyorum...
Claire Redfield : İlk film olmanın heyecanı bir yana, film çok güzel yahu. Aksiyon, macera dur durak bilmiyor. Her ne kadar serinin devam ettikçe kendinden uzaklaştıracağı kanısında olsam da her seferinde bıkmadan izlerim herhalde... İyi etki almak için gece yarısı izlenmeli.
Silent Death : Öncelikle şunu belirteyim gerçekten çok farklı bir senaryo var bu sefer karşımızda. Her şey çok güzel ama oyuncular pek iyi oynayamamış.

Fragman




[hide]
[upto2]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=443[/upto2]
[fichi2]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=541[/fichi2]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL